Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ramona Manescu: Vreau sa gandesc pozitiv si sa imi imaginez ca nu o sa dezamagesc, daca voi ajunge ministru

Antena3 Antena3,
Ramona Manescu: Vreau sa gandesc pozitiv si sa imi imaginez ca nu o sa dezamagesc, daca voi ajunge ministru

Ramona Manescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca este un soldat disciplinat in PNL si ca isi asuma tot ce urmeaza din acest moment mai. continuă pe Antena3

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu.

Cine este Ramona Manescu, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor

Europarlamentarul Ramona Manescu este, alaturi de Nini Sapunaru, nominalizarea pe care PNL o va inainta premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Transporturilor. Ramona Manescu este de formatie.

PNL a decis printr-o indecizie - Ramona Manescu si Nini Sapunaru, doua propuneri pentru un ...

Sedinta PNL s-a incheiat cu putin timp in urma. Acest partid ar fi trebuit sa nominalizeze azi un nume pentru fotoliul de ministru al Transporturilor. Au fost vehiculate inca de dimineata doua nume - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Asa s-a si incheiat sedinta PNL, cu doua propuneri. Ramane acum ca premierul Victor Ponta sa aleaga intre cei doi. Se pare insa ca decizia va fi mai degraba spre Ramona Manescu, cu atat mai mult cu cat Ponta s-a exprimat deja in acest sens. Premierul a spus ca .

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

Criteriul PNL pentru functia de ministru: influenta in partid. Cine este Ramona Manescu

Europarlamentarul Ramona Manescu, alaturi de sotul ei, Rares Manescu, primarul Sectorului 6, face parte dintr-o puternica sfera de influenta coagulata in jurul lui Crin Antonescu. Criteriul influentei la nivel de partid l-a propulsat, de altfel, si pe Nini Sapunaru intre propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Crin Antonescu: Am facut o propunere BPN cuprinzand doua nume: Nini Sapunaru si Ramona Manescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la finalul sedintei BPN al partidului ca, dupa lungi dezbateri, PNL va propune premierului privind functia de ministru al Transporturilor, doua persoane: pe Nini Sapunaru si pe Ramona Manescu.

Ramona Manescu, mai mult ca sigur viitorul ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri. Se stie ca in urma sedintei de azi, PNL a propus doua nume pentru fotoliul de la Transporturi - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Cele doua propuneri au fost trimise premierului Ponta. Dar dupa declaratia prim-ministrului, a devenit clar cine va ocupa functia de la Transporturi.

Surse PNL: Vor fi doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru, iar a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL s-au reunit duminica, la ora 11. 00, in cadrul.

SURSE: PNL are doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru si a doua varianta este europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL se intalnesc in cadrul Biroului Politc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )