Libnet.ro
UNICEF

23:00

Criteriul PNL pentru functia de ministru: influenta in partid. Cine este Ramona Manescu

Adevărul Adevărul,
Criteriul PNL pentru functia de ministru: influenta in partid. Cine este Ramona Manescu

Europarlamentarul Ramona Manescu, alaturi de sotul ei, Rares Manescu, primarul Sectorului 6, face parte dintr-o puternica sfera de influenta coagulata in jurul lui Crin Antonescu. Criteriul influentei la nivel de partid l-a propulsat, de altfel, si pe Nini Sapunaru intre propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor. continuă pe Adevărul

Cine este Ramona Manescu, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor

Europarlamentarul Ramona Manescu este, alaturi de Nini Sapunaru, nominalizarea pe care PNL o va inainta premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Transporturilor. Ramona Manescu este de formatie.

Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi.

PC nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit caruia nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru, relateaza Mediafax. Nu ne vom opune si nu cred ca s-a opus niciodata PNL la o nominalizare a PC. Nu ne vom opune nominalizarii pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred ca au toata responsabilitatea de a propune oameni valorosi in fruntea Ministerului Transporturilor, au .

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi. Nu sunt neintelegeri in USL

Partidul Conservator nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Tranporturilor, a afirmat liderul PC Daniel Constantin. Acesta spune ca in USLnu exista neintelegeri in privinta.

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi, nu sunt neintelegeri in USL

Partidul Conservator nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit caruia nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru.

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi

Partidul Conservator PC) nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, potrivit liderului PC, Daniel Constantin, domnia sa precizand ca nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru, informeaza Realitatea. net.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta. Am fost sunat si am fost intrebat daca as accepta nominalizarea pentru functia de ministru al Transporturilor. Am acceptat si sunt onorat de propunere. Mai mult de atat nu am ce sa comentez. Astept decizia partidului de numire, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea Tv. Intrebat care este relatia sa cu Traian Basescu, Nini Sapunaru a declarat ca il cunoaste pe presedinte de foarte .

Coca-Cola a ales un roman pentru functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova

Petre Sandru este numit in functia de Market Operations Director pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Petre Sandru va prelua.

Microsoft NU il ia in calcul pe Bill Gates pentru functia de CEO

Microsoft nu ia in calcul numirea lui Bill Gates in functia de director general, dupa plecarea actualului CEO, Steve Ballmer, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, conform Mediafax. Gates,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )