Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine este de vina pentru esec? Ponta raspunde valului de critici despre privatizarea Oltchim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este de vina pentru esec? Ponta raspunde valului de critici despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a evitat sa reproseze ceva sefului Oficiului Privatizarilor OPSPI), Remus Vulpescu, sau ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, cu privire la organizarea licitatiei pentru privatizare. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este vinovat de obezitatea copiilor?

Obezitatea la copii este un fenomen din ce in ce mai intalnit, despre care se vorbeste din ce in ce mai des. Obezitatea la copii a devenit un fel de epidemie si nu e tara de glob care se nu se confrunte cu aceasta.

Bodu: Nu doar PPE a votat impotriva lui Leonard Orban. Nu este potrivit pentru post.

Europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca nu doar PPE a votat impotriva candidaturii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit, mentionand ca e ca si cum ai trimite un silvicultor sa fie judecator la Curtea Europeana de Justitie, potrivit Mediafax. Bodu a declarat ca nu a votat in Comisia de Control Bugetar din PE, pentru ca au fost prezenti membrii titulari, insa a fost prezent la dezbateri. El a precizat ca inclusiv el ar fi votat impotriva .

vitMATINA Transportul public gratuit este benefic pentru sanatate - studiu

Transportul gratuit cu autobuzul pentru persoanele de peste 60 de ani le poate incuraja sa fie mai active fizic, spun autorii unui studiu publicat in Jurnalul American de Sanatate Publica. Cercetatorii de la Imperial College din Londra au ajuns la aceasta concluzia printr-o analiza a datelor din UK National Travel Survey. Ei au descoperit ca persoanele cu un permis de autobuz sunt mult mai susceptibile de a merge frecvent pe jos si de acest lucru beneficiaza atat persoanele bogate cat si cele sarace.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )