Libnet.ro
UNICEF

09:00

vitMATINA Transportul public gratuit este benefic pentru sanatate - studiu

Hotnews Hotnews,
vitMATINA Transportul public gratuit este benefic pentru sanatate - studiu

Transportul gratuit cu autobuzul pentru persoanele de peste 60 de ani le poate incuraja sa fie mai active fizic, spun autorii unui studiu publicat in Jurnalul American de Sanatate Publica. Cercetatorii de la Imperial College din Londra au ajuns la aceasta concluzia printr-o analiza a datelor din UK National Travel Survey. Ei au descoperit ca persoanele cu un permis de autobuz sunt mult mai susceptibile de a merge frecvent pe jos si de acest lucru beneficiaza atat persoanele bogate cat si cele sarace. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU .

Bahmu: Nu am mai facut sex cu Prigoana de sase luni, nu este normal pentru un cuplu casatorit

Adriana Bahmuteanu va fi operata, vineri, pentru a doua oara de fibrom uterin. Operatia programata la ora 15. 00 va fi efectuata la spitalul Victor Babes, conform site-ului Raport Monden. Bahmu pune problema de.

Bahmuteanu: Nu am mai facut sex cu Prigoana de sase luni, nu este normal pentru un cuplu casatorit

Adriana Bahmuteanu va fi operata, vineri, pentru a doua oara de fibrom uterin. Operatia programata la ora 15. 00 va fi efectuata la spitalul Victor Babes, conform site-ului Raport Monden. Bahmuteanu pune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )