Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine va fi noul sef al ASF. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Cine va fi noul sef al ASF. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de. continuă pe Antena3

Pe cine vrea Liviu Dragnea in fruntea ASF

Seful PSD, Liviu Dragnea, l-a propus pe actualul presedinte al Comisiei de Buget Finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Liviu Dragnea: Il voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea anunta remanierile. Decizia, in luna iunie

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data despre remanierile din Guvernul Sorin Grindeanu. Dragnea a declarat ca in luna iunie va avea loc un congress al PSD si acolo se va stabili cine va pleca din.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL/ Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza SIPA nu voi mai avea incredere in el

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL. Vorbind despreTudorel Toader si arhiva SIPA Dragnea spune ca daca si in acest subiect legat de noul scandal nu face nici macar gestul de a desecretiza raportul atunci increderea mea in dumnealui va fi aproape de zero.

Liviu Dragnea, atacat din interior. Un deputat PSD a numarat de cate ori seful sau de partid a spus una si a facut alta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a facut o scurta selectie cu inconsecvenetele sefului sau de partid, Liviu Dragnea. Redam integral postarea lui Liviu Plesoianu, unul dintre putinii parlamentari PSD care nu s-au sfiit sa comenteze deciziile lui Dragnea.

FOTO: Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat la Ziua Nationala a Costumului Traditional, la Bistrita-Nasaud

Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat, duminica, la Ziua Nationala a Costumului Traditional, care a avut loc la Bistrita-Nasaud. in acest context, el a facut fotografii cu participantii, dar si cu fosti politicieni precum fosta ministra Doina Pana.

Liviu Dragnea il ameninta pe ministrul Tudorel Toader cu demiterea: Daca nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el va fi aproape de zero

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in cazul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in el va fi aproape de zero. Totodata, liderul social-democrat a mai precizat ca, daca programul de guvernare nu va fi aplicat, din cauza anumitor membri ai Guvernului, se va discuta despre remaniere.

Antena3, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Radu Tudor: PSD e la a doua coabitare cu sistemul. Sase greseli imputate puterii

Ultimele decizii ale puterii privind justititia par a fi starnit marul discordiei intre postul de televiziune Antena 3 si Liviu Dragnea. Desi a fost puternic sustinut in ultima perioada de Antena.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el se apropie de zero

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat luni ca, daca ministrul Justitiei nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in Tudorel Toader se va apropia de.

Liviu Dragnea: Daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el se apropie de zero

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat luni ca, daca ministrul Justitiei nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in Tudorel Toader se va apropia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2953 seconds )