Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pe cine vrea Liviu Dragnea in fruntea ASF

România Liberă România Liberă,
Pe cine vrea Liviu Dragnea in fruntea ASF

Seful PSD, Liviu Dragnea, l-a propus pe actualul presedinte al Comisiei de Buget Finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, atacat din interior. Un deputat PSD a numarat de cate ori seful sau de partid a spus una si a facut alta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a facut o scurta selectie cu inconsecvenetele sefului sau de partid, Liviu Dragnea. Redam integral postarea lui Liviu Plesoianu, unul dintre putinii parlamentari PSD care nu s-au sfiit sa comenteze deciziile lui Dragnea.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

PSD si PNL si-au dat mana ca sa scape de groparul asigurarilor, Misu Negritoiu, din fruntea ASF. Pentru sustinerea in Parlament, liberalii primesc posturi la BNR, ANRE, Curtea de Conturi si CNSAS

Presedintele ASF a fost, in sfarsit, revocat dupa ce Liviu Dragnea s-a asigurat de sprijinul unei parti a PNL pentru a contracara dezertarile din coalitia majoritara. Liberalii au primit la schimb posturi in BNR Eugen Nicolaescu) sau ANRE Teodor Atanasiu).

Cine va fi noul sef al ASF. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de.

FOTO: Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat la Ziua Nationala a Costumului Traditional, la Bistrita-Nasaud

Seful PSD, Liviu Dragnea, a participat, duminica, la Ziua Nationala a Costumului Traditional, care a avut loc la Bistrita-Nasaud. in acest context, el a facut fotografii cu participantii, dar si cu fosti politicieni precum fosta ministra Doina Pana.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Dragnea a recunoscut. Ce parere are seful PSD despre ministrul Transporturilor, Razvan Cuc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in cursul unei vizite in Olt, ca initial el nu a avut incredere in baiatul acesta tanar de la Transporturi, Razvan.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Liviu Dragnea: Il voi propune pe Leonardo Badea la conducerea ASF

Liviu Dragnea a anuntat, luni, la Alexandria, ca il va propune pe presedintele Comisiei buget-finante a Camerei Deputatilor, Leonardo Badea, pentru a ocupa functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea il ameninta pe ministrul Tudorel Toader cu demiterea: Daca nu desecretizeaza arhiva SIPA, increderea mea in el va fi aproape de zero

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in cazul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, increderea sa in el va fi aproape de zero. Totodata, liderul social-democrat a mai precizat ca, daca programul de guvernare nu va fi aplicat, din cauza anumitor membri ai Guvernului, se va discuta despre remaniere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )