Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pe cine a propus Ponta sef peste Buget

România Liberă România Liberă,
Pe cine a propus Ponta sef peste Buget

El este doctor in economie, dupa studii la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Valcov este sotul Laviniei Sandru, fost presedinte PIN, in prezent realizator TV. Nasul de cununie al celor doi este fostul consilier politic Cozmin Gusa. Este membru PSD doar de doi ani de zile. El a intrat in politica in 2002, ca membru PD, castigand in 2004 Primaria municipiului Slatina, la aceea vreme un fief PSD. Valcov a fost primar pana in 2012, iar intre 2007 si 2012 a condus filiala PDL Olt. in 2012, a trecut la PSD si a fost ales senator din partea USL . continuă pe România Liberă

Senatorul PSD Darius Valcov, propus ministru delegat pentru Buget

Senatorul PSD Darius Valcov a fost propus ministru delegat pentru portofoliul de la Buget. Senatorul a ocupat pana acum functia de primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012.

Ponta: Problema lui Basescu este cine va fi viitorul presedinte al Romaniei, care sa il asigure ca il va pune premier

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, numeroasele candidaturi anuntate la alegerile prezidentiale care se bucura, ori s-au bucurat la un moment dat, de sprijinul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )