Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine voteaza pentru demisia lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Cine voteaza pentru demisia lui Traian Basescu

Declaratia propusa de parlamentari nu are valoare juridica, insa demersul este, conform presedintelui Senatului, unul de principiu. Pentru a fi adoptata, declaratia trebuie sa intruneasca majoritatea voturilor. continuă pe Antena3

Cine voteaza pentru DEMISIA lui Traian Basescu

Declaratia propusa de parlamentari nu are valoare juridica, insa demersul este, conform presedintelui Senatului, unul de principiu. Pentru a fi adoptata, declaratia trebuie sa intruneasca majoritatea voturilor.

Constantin: PC va sustine declaratia politica a Parlamentului pentru demisia lui Traian Basescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca din punct de vedere politic nu se impune suspendarea din functie a sefului statului, Traian Basescu, ca urmare a problemelor cu Justitia pe care le are.

Scandalul urias Bercea-GATE ajunge in Parlament. Tariceanu: Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

UPDATE:Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Senatul va cere demisia lui Traian Basescu. Mai mult, SRI si SPP vor trebui sa raporteze daca seful statului a fost instiintat despre evolutia situatiei.

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

UPDATE Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Discutii in Parlament privind adoptarea unei Declaratii pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Zi importanta in Parlament! Membrii coalitiei de guvernare urmeaza sa discute despre adoptarea unei Declaratii pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, ca urmare a arestarii fratelui sau. in ceea ce.

Coalitia de guvernare discuta luni o posibila actiune parlamentara pentru demisia presedintelui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta, luni, despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele sau, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.

Puiu Hasotti: Senatorii PNL voteaza declaratia pentru demisia lui Basescu, dar cerem si demisia lui Ponta

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca grupul senatorilor liberali a decis ca va vota in favoarea declaratiei privind demisia presedintelui Traian Basescu, cerand insa si includerea unei solicitari privind demisia din functia de premier a lui Victor Ponta, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Coalitia de guvernare discuta luni daca exista posibilitatea unei actiuni parlamentare in cazul lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )