Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cioban din judetul Arges, gasit spanzurat de un magar in apropierea stanei la care lucra

B1 B1,
Cioban din judetul Arges, gasit spanzurat de un magar in apropierea stanei la care lucra

Un cioban care lucra la o stana din comuna Rucar, judetul Arges, a fost gasit spanzurat cu o funie, aceasta fiind legata de un magar. Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca. continuă pe B1

Crima intr-o comuna din judetul Arges. O vanzatoare a fost injughiata mortal in timp ce se afla la serviciu

O femeie in varsta de 47 de ani, angajata a unui magazin cu materiale de constructii din localitatea Cotenesti, comuna Stoenesti, judetul Arges, a fost atacata cu un cutit in timpul programului.

Un cioban din Arges a fost gasit la stana spanzurat de un magar

Un barbat care lucra ca cioban la o stana din comuna argeseana Rucar a fost gasit spanzurat. Streangul din jurul gatului, care i-a adus moartea, era legat de un magar.

Cioban din Arges, descoperit la stana spanzurat de un magar

Un cioban care lucra la o stana din comuna argeseana Rucar a fost gasit spanzurat cu o funie legata de un magar, din primele cercetari efectuate de politisti rezultand ca este vorba despre sinucidere, informeaza Agerpres.

Buzau: Un tanar, gasit spanzurat in propria locuinta. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii baiatului

Un tanar din comuna Maracineni, judetul Buzau, a fost gasit spanzurat luni dimineata, in locuinta sa. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii sai, atunci cand acestia au mers.

Tanar din Maracineni, gasit spanzurat in propria locuinta

Inca o tragedie zguduie o comunitate din judetul Buzau. Un tanar din comuna Maracineni a fost gasit spanzurat in locuinta sa. El a fost descoperit de dimineata de parinti atunci cand acestia au mers sa vada de ce intarzie.

Tragedie in Colegiul militar. Un elev a fost gasit spanzurat

Un elev de 17 ani de la Colegiul Militar Stefan cel Mare din Campulung Moldovenesc a fost gasit, duminica, spanzurat intr-o anexa a colegiului. Elevul era din Bacau. Anchetatorii au demarat.

Gest extrem al unui tanar de 25 de ani, din Vaslui, tata a doi copii. Barbatul fost gasit spanzurat in podul blocului

Ciprian P. , din Vaslui, a decis sa-si puna capat zilelor prin spanzurare si a lasat un bilet de adio pentru parintii si copii sai.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )