Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ciolos, despre Colectiv: Nu e clara responsabilitatea. Daca se impun schimbari de management, le fac

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ciolos, despre Colectiv: Nu e clara responsabilitatea. Daca se impun schimbari de management, le fac

Premierul Dacian Ciolos a declarat, ca reactie la raportul controlului pe tema Colectiv, ca nu este interesat sa taie capete de dragul de a satisface pe cineva, subliniind insa ca 039;039;nu e clara responsabilitatea, coordonarea lasa de dorit039;039;, iar daca se. continuă pe Wall-Street Ro

Ciolos despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete de dragul de a satisface pe cineva

Premierul Dacian Ciolos sustine, referitor la rezultatele raportului Colectiv, ca nu il intereseaza sa faca demiteri de dragul de a satisface pe cineva, ci vrea schimbari profunde in sistem si a anuntat ca, in curand, va avea intalniri cu sefi din ministerele Sanatatii si Internelor, inclusiv cu Raed Arafat.

Dacian Ciolos, despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete

Premierul Dacian Ciolos sustine, referitor la rezultatele raportului Colectiv, ca nu il intereseaza sa faca demiteri de dragul de a satisface pe cineva, ci vrea schimbari profunde in.

Dupa raportul despre Colectiv vor fi modificari procedurale si legislative

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat astazi ca dupa redactarea raportului Corpului de control al premierului privind interventia la clubul Colectiv vor fi operate mai multe schimbari de procedura si legislative.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )