Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dacian Ciolos, despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete

Premierul Dacian Ciolos sustine, referitor la rezultatele raportului Colectiv, ca nu il intereseaza sa faca demiteri de dragul de a satisface pe cineva, ci vrea schimbari profunde in. continuă pe Antena3

Ciolos despre raportul Colectiv: Nu ma intereseaza sa tai capete de dragul de a satisface pe cineva

Premierul Dacian Ciolos sustine, referitor la rezultatele raportului Colectiv, ca nu il intereseaza sa faca demiteri de dragul de a satisface pe cineva, ci vrea schimbari profunde in sistem si a anuntat ca, in curand, va avea intalniri cu sefi din ministerele Sanatatii si Internelor, inclusiv cu Raed Arafat.

Premierul Dacian Ciolos urmareste indeaproape cazul politistilor de la Serviciul Omoruri care acuza ca sunt sicanati de Politia Romana

Premierul Dacian Ciolos a avut o discutie cu ministrul de Interne, Petre Toba, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora politistii de la Serviciul Omoruri, care au investigat moartea politistului Bogdan Gigina, au fost tinta unor avalanse de controale. Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat ca Ciolos urmareste acest caz si, daca va considera necesar, va trimite Corpul de Control.

Prim-ministrul Dacian Ciolos a numit un nou consilier de stat la Cancelaria Guvernului

Dacian Ciolos l-a numit, vineri, pe Raul-Florian-Petrisor Patrascu in postul de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru si a transferat secretarul general adjunct al Ministerului Tineretului si Sportului la Ministerul Sanatatii.

Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat, pe blogul sau, un articol in care arata ca Raed Arafat i-ar fi raspuns direct lui Dacian Ciolos, printr-un document de 30 de pagini. Criticat pentru.

Dacian Ciolos l-a demis din Guvern pe fostul sef al SGG

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functia de consilier de stat la Cancelaria premierului pe Ion Moraru, fost secretar general al Guvernului in perioada 2012 - 2015. Decizia premierului a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Dacian Ciolos, la Ambasada Belgiei: Cu un flagel cum e terorismul nu te poti lupta singur

Dacian Ciolos a mers, joi, la Ambasada Belgiei sa depuna flori si sa aprinda o lumanare in semn de solidaritate cu victimele de la Bruxelles. E un moment dificil pentru Europa si Uniunea.

Bruxelles e in haos. Dacian Ciolos: Nu sunt romani printre victime

Pentru Romania nu exista riscuri in aceste momente, a anuntat premierul Dacian Ciolos. Acesta a precizat ca a avut intalniri atat cu presedintele Iohannis, cat si cu ministrul.

Vicepremierul Dincu, despre dosarul Colectiv: Nu s-a pus problema sa se ceara demisia cuiva

Raportul Corpului de control al premierului privind incendiul din clubul Colectiv, chiar daca critica unele institutii, nu cere demisia cuiva, a declarat vicepremierul Vasile Dincu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )