Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dacian Ciolos, la Ambasada Belgiei: Cu un flagel cum e terorismul nu te poti lupta singur

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, la Ambasada Belgiei: Cu un flagel cum e terorismul nu te poti lupta singur

Dacian Ciolos a mers, joi, la Ambasada Belgiei sa depuna flori si sa aprinda o lumanare in semn de solidaritate cu victimele de la Bruxelles. E un moment dificil pentru Europa si Uniunea. continuă pe Antena3

Principesa Margareta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Belgiei

Principesa Margareta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Belgiei: Trebuie sa aparam valorile noastre comune Bucuresti, 24 mar /Agerpres/ - Principesa Margareta a semnat joi.

Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la ambasada Belgiei: A fost o zi neagra nu doar pentru aceasta tara

Presedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la ambasada Belgiei din Bucuresti unde a semnat in cartea de condoleante pentru atentatele teroriste comise la Bruxelles, el aratand ca o stransa colaborare intre statele lumii in lupta impotriva terorismului va produce in viitor rezultate.

Mesajul presedintelui Iohannis, in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei din Bucuresti in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei, indemnand la ''solidaritate, calm si unitate '', informeaza surse din media.

Barbatul care l-a abordat pe Dacian Ciolos la Cluj pe tema migrantilor a incercat sa i se adreseze premierului si la Alba Iulia

Barbatul care i-a strigat lui Dacian Ciolos, la Cluj, pe 4 martie, De ce permiteti sa fie adusi migranti islamisti in Romania? a incercat sa il abordeze pe premier si luni, la Alba Iulia, insa de aceasta data primul ministru a refuzat dialogul. Calin Marincus a fost prezent, luni, in fata Primariei Alba Iulia, unde l-a asteptat pe Dacian Ciolos sa iasa din institutie, unde primul ministru avea o intalnire cu autoritatile locale. In momentul in care a iesit din cladire, premierul a refuzat sa se opreasca sa discute cu barbatul, relateaza Mediafax.

Dacian Ciolos face recomandari de vacanta pe Facebook. Unde a fost premierul in weekend

Premierul Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care lauda zona turistica Luncile Prigoanei - Sugag, postand cateva fotografii facute acolo. Dacian Ciolos le-a facut.

Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat, pe blogul sau, un articol in care arata ca Raed Arafat i-ar fi raspuns direct lui Dacian Ciolos, printr-un document de 30 de pagini. Criticat pentru.

Dacian Ciolos l-a demis din Guvern pe fostul sef al SGG

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functia de consilier de stat la Cancelaria premierului pe Ion Moraru, fost secretar general al Guvernului in perioada 2012 - 2015. Decizia premierului a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Premierul Dacian Ciolos urmareste indeaproape cazul politistilor de la Serviciul Omoruri care acuza ca sunt sicanati de Politia Romana

Premierul Dacian Ciolos a avut o discutie cu ministrul de Interne, Petre Toba, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora politistii de la Serviciul Omoruri, care au investigat moartea politistului Bogdan Gigina, au fost tinta unor avalanse de controale. Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat ca Ciolos urmareste acest caz si, daca va considera necesar, va trimite Corpul de Control.

Bruxelles e in haos. Dacian Ciolos: Nu sunt romani printre victime

Pentru Romania nu exista riscuri in aceste momente, a anuntat premierul Dacian Ciolos. Acesta a precizat ca a avut intalniri atat cu presedintele Iohannis, cat si cu ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )