Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei, indemnand la ''solidaritate, calm si unitate '', informeaza surse din media. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la ambasada Belgiei: A fost o zi neagra nu doar pentru aceasta tara

Presedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la ambasada Belgiei din Bucuresti unde a semnat in cartea de condoleante pentru atentatele teroriste comise la Bruxelles, el aratand ca o stransa colaborare intre statele lumii in lupta impotriva terorismului va produce in viitor rezultate.

Gestul facut de presedintele Klaus Iohannis dupa atentatele din Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei, indemnand la solidaritate, calm si unitate. Acest atentat sau aceas.

Mesajul presedintelui Iohannis, in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Belgiei din Bucuresti in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles.

Principesa Margareta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Belgiei

Principesa Margareta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Belgiei: Trebuie sa aparam valorile noastre comune Bucuresti, 24 mar /Agerpres/ - Principesa Margareta a semnat joi.

Dacian Ciolos, la Ambasada Belgiei: Cu un flagel cum e terorismul nu te poti lupta singur

Dacian Ciolos a mers, joi, la Ambasada Belgiei sa depuna flori si sa aprinda o lumanare in semn de solidaritate cu victimele de la Bruxelles. E un moment dificil pentru Europa si Uniunea.

Klaus Iohannis: Daca se confirma ipoteza unui atentat, este un eveniment care ne arata ca terorismul a ramas in inima Europei

Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca daca se confirma ipoteza unui atentat, atunci este un eveniment care ne arata ca terorismul a ramas in inima Europei, subliniind faptul ca solidaritatea trebuie sa ramana un lucru foarte important. Vizibil emotionat, Iohannis a facut aceste declaratii in deschiderea unui eveniment dedicat francofoniei.

Klaus Iohannis, vizita in Turcia. Discutiile cu Erdogan despre colaborarea in cadrul NATO si in domeniul militar

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 22 - 24 martie, o vizita de stat in Turcia, la Istanbul si Ankara. Klaus Iohannis are programate intalniri cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan si cu premierul Ahmet Davutoglu. Discutiile vor viza o serie de teme ale agendei bilaterale, regionale, internationale si de securitate, precum cooperarea economica, colaborarea in cadrul NATO si in domeniul militar, aspecte privind dialogul UE-Turcia, cu accent pe problemele migratiei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Teroristi arestati in Turcia in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Autoritatile din Turcia au arestat 10 suspecti de terorism, printre care si o femeie care avea o centura cu explozibil. Incidentele au avut loc in timpul vizitei lui Klaus Iohannis in Turcia.

13 suspecti de terorism, capturati la Istanbul in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Zece persoane suspectate de terorism, intre care o femeie care avea o centura cu explozibili, au fost capturate langa Istanbul, marti seara, in timp ce presedintele Klaus Iohannis se intalnea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Turcia, au declarat pentru News. ro surse oficiale, conform carora alti trei suspecti au fost prinsi miercuri.

Klaus Iohannis: Moscheea de la Bucuresti, in faza obtinerii autorizatiei

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca moscheea care urmeaza sa se construiasca la Bucuresti este in faza obtinerii autorizatiei. Declaratia a fost facuta in Turcia, acolo unde seful.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )