Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ciolos: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Adevărul Adevărul,
Ciolos: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Provocarile de securitate au evoluat intr-o directie care confirma necesitatea intaririi capacitatii NATO, iar Romania e pregatita sa contribuie la acest obiectiv, a spus premierul Ciolos, adaugand ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare la adresa unei tari anume. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Provocarile de securitate au evoluat intr-o directie care confirma necesitatea intaririi capacitatii NATO, iar Romania e pregatita sa contribuie la acest obiectiv, a spus premierul Ciolos, adaugand ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie.

Ciolos: sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare la adresa unei tari anume

Provocarile de securitate au evoluat intr-o directie care confirma necesitatea intaririi capacitatii NATO, iar Romania e pregatita sa contribuie la acest obiectiv, a spus premierul Ciolos, adaugand ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare la adresa unei tari anume.

Dacian Ciolos, mesaj cu ocazia Zilei NATO: Sistemul antiracheta de la Deveselu e in grafic, nu e o amenintare fata de o tara anume

Dacian Ciolos a spus ca provocarile de securitate au luat-o intr-o directie care nu pot decat sa confirme necesitatea intaririi capacitatii NATO, Romania fiind pregatita sa ajute la.

Ciolos: Scutul antiracheta de la Deveselu este in grafic. Se confirma necesitatea intaririi capacitatii NATO de descurajare a conflictelor pe flancul estic

Provocarile de securitate au evoluat intr-o directie care confirma necesitatea intaririi capacitatii NATO, iar Romania e pregatita sa contribuie la acest obiectiv, a spus premierul Ciolos, adaugand ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare la adresa unei tari anume, informeaza Mediafax.

Sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare

Necesitatea intaririi capacitatii NATO a fost confirmata, datorita provocarilor de securitate aparute, a declarat premierul Ciolos. El precizeaza ca tara noastra e pregatita sa contribuie la acest obiectiv si ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu trebuie vazut ca o amenintare la adresa unei tari anume.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )