Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ciorbea, dupa ce Basescu a cerut retragerea proiectului Rosia Montana: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Antena3 Antena3,
Ciorbea, dupa ce Basescu a cerut retragerea proiectului Rosia Montana: Nu spune nimic nou, reia ideile lui Antonescu

Victor Ciorbea, fost premier al Romaniei, apreciaza ca presedintele Traian Basescu nu a venit cu idei noi, in discursul tinut astazi referitor la retragerea protectului Rosia Montana, ci nu a facut altceva. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu cere retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament: Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament, precizand ca redeventa ar trebui totusi modificata in Legislativ. Cred ca cea mai.

FOTO Sute de oameni au iesit in strada la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana

Sute de oameni au protestat duminica la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Participantii au cerut din nou Parlamentului si Guvernului sa nu avizeze investitia in exploatarea aurului din Muntii Apuseni.

Eugen Tomac: Ponta sa spuna clar daca este pentru sau impotriva proiectului Rosia Montana

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta este un demagog desavarsit in cazul exploatarii de la Rosia Montana. Tomac i-a cerut.

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

Ponta explica de ce Rovana Plumb nu a dat avizul de mediu proiectului Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul actual de exploatare de la Rosia Montana se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale. Avizul de mediu trebuia dat de 15 ani. O decizie atat de importanta nu putea sa o ia un singur ministru. Proiectul actual se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale, a declarat Victor Ponta la emisiunea Talk B1. Guvernul Ponta a trimis proiectul de exploatare de la Rosia Montana in Parlament pentru dezbatere si votare .

Directorul RMGC prezinta beneficiile economice ale proiectului Rosia Montana

Dragos Tanase, director general al Rosia Montana Gold Corporation RMGC), a vorbit la QA cu Alessandra Stoicescu, despre principalele beneficii economice ale acestui proiect. Rosia Montana este o.

Opozantii proiectului Rosia Montana au organizat un protest in tramvaiele din Bucuresti

Exploatarile de la Rosia Montana impart Romania in doua. Zeci de contestatari ai proiectului au participat la un protest inedit. Acestia s-au urcat in 4 tramvaie din Capitala si s-au plimbat prin oras.

Daniel Barbu: Ca membru PNL, votez impotriva proiectului Rosia Montana, dar ca ministru il sustin

Ministrul liberal al Culturii, Daniel Barbu, se alatura pozitiilor contradictorii referitoare la proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Aflat vineri la Cluj, ministrul Barbu a declarat ca va vota.

FOTO A treia duminica de proteste impotriva proiectului Rosia Montana, la Timisoara

Mai putini decat in precedentele doua duminici, dar la fel de zgomotosi, timisorenii care nu sunt deacord cu proiectul actual al exploatarii de la Rosia Montana au iesit din nou in oras.

Valeriu Zgonea: Daca presedintele Basescu are o opinie pe tema Rosia Montana, sa o spuna la comisie, ca cetatean al Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, la Brazi, ca daca presedintele Traian Basescu are o opinie cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, atunci sa mearga sa o spuna, in calitate de cetatean al Romaniei, la comisia de specialitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )