Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciprian Dobre, urmarit penal de procurorii D.N.A.

Adevărul Adevărul,
Ciprian Dobre, urmarit penal de procurorii D.N.A.

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre este suspect de luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Procurorii DNA au dispus urmarirea penala a acestuia. continuă pe Adevărul

Presedintele CJ Mures, Ciprian Dobre, urmarit penal pentru mai multe infractiuni

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii DNA pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine.

DNA: Presedintele CJ Mures, Ciprian Dobre, urmarit penal pentru mai multe infractiuni

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii DNA pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, fapte savarsite in calitate de prefect al judetului.

Presedintele CJ Mures, urmarit penal pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei, fapte savarsite in calitate de prefect al judetului.

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal pentru luare de mita de procurorii DNA intr-un nou dosar de coruptie.

Primarul din Targu Mures, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar este pus sub urmarire.

Fostul presedinte Traian Basescu, urmarit penal in dosarul Casuneanu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal in dosarul Casuneanu, potrivit B1 TV. Acesta este acuzat de spalare de bani in forma continuata in acest dosar pentru terenul din.

Ciprian Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus extinderea urmaririi penale fata de Ciprian Minodor Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, acesta fiind acuzat de luare de mita, spalare de bani si folosire a influentei, fapte comise in perioada in care era prefect de Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )