Libnet.ro
UNICEF

12:00

CIRC in DIRECT. Gigi Becali, catre directorul Romani CRISS: Esti prea prost si prea dobitoc.

România Liberă România Liberă,
CIRC in DIRECT. Gigi Becali, catre directorul Romani CRISS: Esti prea prost si prea dobitoc.

Europarlamentarul Gigi Becali a raspuns, marti, acuzatiilor ce i-au fost aduse de catre Coalitia Antidiscriminare cu privire la candidatura sa la parlamentare. Astfel, Becali a declarat la Romania TV ca scrisoarea trimisa de coalitie nu este importanta pentru ca pe el il iubesc 3 milioane de tigani, iar votul homosexualilor din Romania nu conteaza. Gigi Becali l-a criticat dur, in direct, pe directorul Asociatiei Romani Criss, spunandu-i ca este prea prost si prea dobitoc. Replici taioase a . continuă pe România Liberă

Coalitia Antidiscriminare cere incetarea becalizarii spatiului politic romanesc/ Becali il ataca pe directorul Romani CRISS, unul din dintre semnatarii apelului: Esti prea prost si prea dobitoc

Un grup de ONG-uri reunite sub emblema Coalitiei Antidiscriminare din Romania a transmis o scrisoare premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu in care face un apel public pentru incetarea becalizarii spatiului politic romanesc. Europarlamentarul Gigi Becali a raspuns marti, intr-o interventie la Romania TV, acuzatiilor aduse de semnatarii scrisorii dupa care l-a atacat pe Marian Mandache, director al Fundatiei Romani CRISS, spunandu-i ca este prea prost si prea dobitoc.

Sandu Geamanu ii ia apararea lui Gigi Becali in dosarul de sechestrare de persoane: Este nevinovat, am jonglat in declaratii de frica

Gigi Becali este aparat de Sandu Geamanu de dupa gratii. Luni, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost depusa o scrisoare trimisa din inchisoare de catre interlop. Magistratii judeca recursul.

Dragnea: USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, comentand solicitarea unor ONG-uri de retragere a candidaturii lui Gigi Becali, ca acesta este un persoanj autentic si ca USL nu trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Becali, potrivit Mediafax. Incerc sa fiu destul de rezervat. Gigi Becali e un persoanj autentic, un om politic cu destul de multa putere si nu cred ca USL trebuie sa fie inchis pentru oameni ca Gigi Becali, a spus Dragnea. Coalitia Antidiscriminare din Romania .

Politic Show: Premierul Ponta il avertizeaza pe presedinte: 'Domnul Basescu incalca regula constitutionala, sigur ca va trebui sa-i spunem lucrul acesta'; Gigi Becali, 'nebunul' de pe tabla de sah a politicii; Dan Voiculescu se implica activ i

PNL il inghite cu noduri pe Becali, protejatul lui Crin. Gigi Becali se dovedeste a fi un 'cartof fierbinte' pe care Crin Antonescu si liberalii din conducerea PNL si l-au pasat ieri. Ziua cand Gigi Becali a devenit liberal. Biroul Politic Central al PNL a adoptat in unanimitate o pozitie de principiu pentru un acord politic cu PNG si PNTCD-Ciorbea in vederea.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Antonescu: Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a adaugat Crin Antonescu. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe .

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL. Acordul cu PNG a fost votat in unanimitate in BPC al PNL. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul .

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Radu Banciu: Ce-a mai ramas din politica daca Gigi Becali este invitat pe usa din fata sa intre in ea

Radu Banciu a comentat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, acordul politic pe care PNL il va semna cu PNG, partidul condus de Gigi Becali. Ce-a mai ramas din politica asta daca.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,318 seconds )