Libnet.ro
UNICEF

00:08

Circa 30.000 de oameni au cerut unirea Romaniei cu Republica Moldova, la Marea Adunare Nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 30.000 de oameni au cerut unirea Romaniei cu Republica Moldova, la Marea Adunare Nationala

Zeci de mii de romani de pe ambele maluri ale Prutului au participat, duminica, la Chisinau, la Marea Adunare Nationala unde au cerut unirea Romaniei cu Republica Moldova, unionistii plecand apoi pe jos, in Marsul lui Stefan cel Mare, spre Bucuresti, sub deviza Domnule presedinte Iohannis, primiti-ne acasa!. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Unirea Romaniei cu Moldova e singura optiune viabila

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica despre unirea Romaniei cu Republica Moldova si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, adaugand ca este singura optiune viabila pe care o are.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

Vot pentru unire: Cetatenii din Republica Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Cetatenii din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, sa participe la votul pentru unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, informeaza Romania Libera.

LIVETEXT VIDEO Zi istorica pentru Republica Moldova. La Chisinau, moldovenii cer unirea cu Romania

Dupa trecerea la grafie latina Prima Mare Adunare Nationala - 27 august 1989), schimbarea denumirii statului in Republica Moldova A Doua Mare Nationala - 16 decembrie 1990) si proclamarea Independentei fata de URSS A Treia Mare Adunare Nationala - 27 august 1991), a venit momentul sa fie convocata A Patra Mare Adunare Nationala: 5 iulie 2015.

Republica Moldova risca sa piarda suportul UE si al FMI

In lipsa unui nou Guvern, Republica Moldova nu va mai putea beneficia de suport din partea Fondului Monetar International si din partea Uniunii Europene, avertizeaza coraportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevicius. Acesta face de urgenta apel catre politicienii moldoveni sa actioneze responsabil si sa purceada la formarea unui nou Executiv care sa fie cat mai eficient.

A fost gasit un nou prim-adjunct al procurorului general din Republica Moldova, dupa plecarea lui Andrei Pantea

Consiliul Superior al Procurorilor din Republica Moldova a desemnat un nou prim-adjunct al procurorului general. Functia a devenit vacanta dupa plecarea lui Andrei Pantea.

Apelul basarabenilor pentru unirea cu Romania: Domnule presedinte Iohannis, primiti-ne acasa!

Zece mii de romani de pe ambele maluri ale Prutului au cerut, duminica, unirea Romaniei cu Republica Moldova, in cadrul Marii Adunari Nationale de la Chisinau, informeaza Mediafax. La Marea Adunare Nationala.

in 2016, Republica Moldova va trece din nou printr-o criza politica, atunci cand va trebui ales seful statului

Cea mai mare greseala pentru democratia Republicii Moldova a fost decizia de a alege presedintele de catre Parlament si, in aceste conditii, situatia cand alegerea presedintelui a intrat in impas cu certitudine se va repeta, sustine expertul in drept constitutional, Nicolae Osmochescu, intr-un interviu pentru Europa Libera.

Drepturile copilului in Republica Moldova vor fi aparate de un nou avocat al poporului

Parlamentul Republicii Moldova a ales un nou avocat al poporului pentru drepturile omului pentru un mandat de 7 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )