Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatia pe A2 a fost inchisa la prima ninsoare

B1 B1,
Circulatia pe A2 a fost inchisa la prima ninsoare

A fost haos pe Autostrada Soarelui, dupa prima ninsoare. Opt oameni au fost raniti dupa ce trei accidente au avut loc pe drumul care leaga Bucurestiul de Constanta, transmite B1 TV. Poleiul si viteza neadecvata. continuă pe B1

Circulatia pe A2 a fost inchisa. Masura a fost luata pentru a permite utilajelor sa curete autostrada

Circulatia pe A2 a fost inchisa. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in intervalul orar 20. 00, circulatia rutiera va fi oprita pe A2 Bucuresti-.

Autostrada Soarelui, inchisa temporar de viscol. Opt persoane au fost ranite in trei accidente rutiere

Vremea rea face prapad. Ninsoarea care s-a abatut asupra Baraganului a facut deja primele victime pe sosea. Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost inchisa, dupa ce din cauza poleiului si a viscolului, opt persoane au fost ranite in trei accidente rutiere.

Accident pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului. Peste 20 de masini implicate, printre care si un microbuz

20 de masini, printre care si un microbuz, ar fi fost implicate intr-un accident produs sambata seara pe Autostrada Soarelui A2, din cauza ninsorii si a poleiului de pe carosabil, potrivit Realitatea TV.

Ponta, multumit de modul in care au actionat autoritatile la prima ninsoare

Premierul Victor Ponta spune ca e multumit de modul in care au actionat autoritatile la prima ninsoare, atat in Bucuresti, cat si pe principalele drumuri din tara. Ponta recunoaste ca a fost luat si el.

VIDEO / FOTOGALERIE Prima ninsoare din acest sezon rece in Bucuresti: Peste 130 de copaci doborati de vant, 65 de masini avariate si peste 1.100 de solicitari ale Ambulantei, in ultimele 24 de ore

Peste 130 de copaci au fost doborati de vant in Capitala, 65 de masini au fost avariate, 11 stalpi au cazut si sase panouri publicitare s-au desprins din cauza vantului si a zapezii, in ultimele 24 de ore, interventiile ISU Bucuresti fiind duble fata de o zi obisnuita, transmite Mediafax. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu imagini din Bucuresti dupa prima ninsoare din aceasta toamna.

Prima ninsoare din acest an, in Capitala

Avem prima ninsoare in Capitala. Ploaia prognozata pentu aceasta dupa-amiaza s-a transformat in lapovita si ninsoare. Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, de.

Prima ninsoare la Alexandria

La Alexandria s-a inregistrat, astazi, cea mai scazuta temperatura din acest sezon rece. Tot astazi, peste oras a cazut prima ninsoare.

Service-urile din Bucuresti, luate cu asalt de soferi dupa prima ninsoare

Prima ninsoare a umplut service-urile din Capitala de soferi care vor sa-si schimbe rapid cauciucurile de vara. Masinile care nu sunt echipate cu anvelope de iarna nu pot circula pe drumurile acoperite cu.

Prima ninsoare din acest sezon in Capitala

Sambata dupa-amiaza a inceput prima ninsoare dn acest sezon in capitala, transmite B1 TV. Dupa un vant puternic la inceputul zilei, a inceput si ninsoarea. Temperaturile scazute din ultimele ore a facut ca.

A fost redeschisa circulatia pe Autostrada Soarelui

In naptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 00. 00 s-a reluat circulatia pe A2, inchisa pentru a evita producerea de accidente din caua conditiilor meteo nefavorabile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )