Libnet.ro
UNICEF

01:05

Service-urile din Bucuresti, luate cu asalt de soferi dupa prima ninsoare

Antena3 Antena3,
Service-urile din Bucuresti, luate cu asalt de soferi dupa prima ninsoare

Prima ninsoare a umplut service-urile din Capitala de soferi care vor sa-si schimbe rapid cauciucurile de vara. Masinile care nu sunt echipate cu anvelope de iarna nu pot circula pe drumurile acoperite cu. continuă pe Antena3

Service-urile auto, pline de soferi care s-au apucat sa isi echipeze masinile pentru iarna

Temperaturile scazute si precipitatiile ii imping pe soferi catre service-urile auto. Masinile trebuie pregatite pentru iarna si primul lucru avut in vedere este schimbarea anvelopelor. Asta pentru siguranta.

Comportament obscen al unor politisti de la o sectie din Bucuresti, dupa ce un cetatean le-a cerut sa se legitimeze

Cativa politisti de la o sectie din Bucuresti au avut un comportament revoltator fata de un cetatean care nu a vrut decat sa stie numele agentilor. in momentul in care barbatul i-a intrebat cum se nume.

O parte a acoperisului Penitenciarului Jilava, smulsa in timpul vijeliei din Bucuresti

O parte din acoperisul Penitenciarului Jilava a fost smulsa in timpul vijeliei de sambata din Bucuresti, au declarat duminica, pentru Mediafax, oficiali ai penitenciarului.

Traficul pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, la 6,31 milioane pasageri

Numarul pasagerilor de pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a crescut cu 7,7% in primele noua luni, ajungand la 6,31 milioane pasageri, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), citat de.

Mai multi pasageri pe aeroporturile din Bucuresti

Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Bucuresti a crescut cu 7,7%, la 6,3 milioane de pasageri in primele 9 luni, a anuntat administratorul aerogarilor, CNAB.

Traficul pe aeroporturile din Bucuresti, crestere de 7,7% in primele 9 luni, la 6,3 mil. pasageri

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi din Bucuresti a ajuns la 6,31 milioane pasageri in primele noua luni, o crestere cu 7,7%, potrivit administratorului aerogarilor, CNAB, care estimeaza ca la nivelul intregului an va fi inregistrat un trafic in.

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Peste 200 de firme din Bucuresti au fost controlate abuziv de inspectorii ANAF

Peste 200 de firme din Capitala au fost controlate abuziv, incepand din luna martie a anului trecut, de inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), foarte multe IMM-uri cu o activitate profitabila intrand in incapacitate de plata si avand conturile imediat blocate, a declarat, ieri, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )