Libnet.ro
UNICEF

12:00

Circulatia in mai multe zone din oras este blocata din cauza ploii

Adevărul Adevărul,
Circulatia in mai multe zone din oras este blocata din cauza ploii

Apa de ploaie s-a adunat in Pasajele Soarelui si Botizului si le-a facut impracticabile pentru soferi. Canalele refuleaza apa adunata din alte zone. Si pe alte strazi apa masoara zeci de centimetri. continuă pe Adevărul

Circulatia in mai multe zone din Satu Mare este blocata din cauza ploii

Pasajele Soarelui si Botizului din Satu Mare sunt impracticabile sambata, 13 mai, din pricina ploii, pentru soferi. Pe mai multe strazi din Satu Mare apa masoara zeci de centimetri.

Hidrologii trag un semnal de alarma! E cod rosu de inundatii pe raul Tutova! Mai multe rauri din Moldova, sub cod portocaliu si galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata seara, o avertizare Cod rosu de inundatii, valabila pe raul Tutova, pe raza judetelor Bacau si Vaslui,.

Cod galben de ploi abundente pentru mai multe judete din zona Moldovei: Avertizarea, valabila pana duminica dimineata (FOTO)

Meteorologii au emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente, valabila pentru judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui. Potrivit Administratiei Nationale de.

Compania Kaspersky sustine ca Rusia este tara cea mai afectata de atacul informatic din ultimele doua zile. Au fost lovite mai multe banci si reteaua feroviara

Mai multe banci din Rusia au fost tinta unui atac cibernetic masiv, iar sistemele informatice ale companiei nationale ruse de cai ferate sunt de asemenea afectate, au anuntat sambata unele dintre aceste institutii.

Un tanar a fost retinut dupa ce a santajat mai multe tinere. Ce incerca sa obtina de la acestea (VIDEO)

DIICOT a retinut vineri un tanar, pe care il acuza ca a santajat, pe o retea de socializare, mai multe tinere, informeaza B1 TV. Eugen Florin Chiorpec este acuzat de catre procurorii DIICOT.

STUDIU Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele.

STUDIU: Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele.

Avertizari de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis avertizari de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. COD : GALBEN Data emiterii : 13-05-2017 ora 22 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 13-05-2017 ora 22:45 pana la.

Vreme extrema in mai multe judete ale tarii in orele urmatoare

ANM a emis cod portocaliu si cod galben in mai multe judete ale tarii. Valabil de la : 13-05-2017 ora 18:40 pana la : 13-05-2017 ora 19:40 In zona : Judetul Cluj: Dej, Bobalna,.

Tara noastra, in topul tarilor cu cele mai multe servere de comanda destinate atacurilor la serverele companiilor

Romania a intrat in Top 10 al tarilor cu cele mai multe servere de comanda si control pentru atacuri informatice de tip Distributed Denial of Service DDoS), ocupand la ora actuala locul 6, reiese dintr-un raport realizat de expertii Kaspersky Lab, dat vineri publicitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )