Libnet.ro
UNICEF

22:00

Compania Kaspersky sustine ca Rusia este tara cea mai afectata de atacul informatic din ultimele doua zile. Au fost lovite mai multe banci si reteaua feroviara

România Liberă România Liberă,
Compania Kaspersky sustine ca Rusia este tara cea mai afectata de atacul informatic din ultimele doua zile. Au fost lovite mai multe banci si reteaua feroviara

Mai multe banci din Rusia au fost tinta unui atac cibernetic masiv, iar sistemele informatice ale companiei nationale ruse de cai ferate sunt de asemenea afectate, au anuntat sambata unele dintre aceste institutii. continuă pe România Liberă

Care este tara cu cele mai multe asasinate dupa Siria

Mexicul a fost in 2016, dupa Siria, tara unde au avut loc cel mai mare numar de asasinate, in special din cauza cartelurilor drogurilor. Omuciderile intentionate in 2016 in Mexic au .

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si va avea o lungime de peste 300 de metri, transmite primaria.

ANT: Situatia transplantului, cea mai grea din ultimii ani. Numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert in 2017

Agentia Nationala de Transplant ANT) trage un semnal de alarma asupra situatiei transplantului in Romania, care trece prin cea mai grea perioada incepand din vara lui 2016. in acest an, numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert, iar trei centre au anuntat retragerea din programul national.

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei [].

Gipsy brewer, berarii care bat la usile fabricilor de bere, cu retetele lor in buzunare. Bereta TM: Cea mai buna bere artizanala din Romania

Bereta TM a fost declarata de site-ul www. ratebeer. com cea mai buna bere artizanala din Romania. Reteta berii pleaca de la Timisoara.

Eurostat: Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 2,6% fata de februarie, fiind pe locul al doilea in privinta avansului anual, de 10,2%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Cea mai scazuta temperatura a primaverii: La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 5 grade

Cea mai scazuta temperatura a acestei primaveri in judetul Harghita s-a inregistrat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 5 grade Celsius. Potrivit meteorologilor.

Bogdan Alexandru: Prezidiul Academiei a luat decizia concesionarii terenurilor catre Grivco, era cea mai buna oferta

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, Bogdan Alexandru, le-a spus miercuri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti, ca prezidiul Academiei Romane a aprobat concesionarea terenurilor catre firma Grivco, pentru ca era cea mai buna oferta.

Cum arata cea mai ADANCA groapa artificiala din lume (FOTO)

In cadrul proiectului Usa catre Iad rusii au dorit sa sape cea mai adanca groapa artificiala din lume, cu o adancime de 15 kilometri, scrie Realitatea. Locul ales a fost Peninsula.

Trump ii da sah lui Putin: Rusia este acuzata oficial ca a ocupat ilegal regiunile Abhazia si Osetia de Sud

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat la 6 mai a. c. un act legislativ care spune ca regiunile separatiste ale Georgiei - Abhazia si Osetia de Sud - au fost ocupate ilegal de catre Rusia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )