Libnet.ro
UNICEF

22:30

Circulatia metroului, ingreunata. O persoana decedata a fost gasita in tunel, intre statiile Piata Romana si Universitate

România Liberă România Liberă,
Circulatia metroului, ingreunata. O persoana decedata a fost gasita in tunel, intre statiile Piata Romana si Universitate

Pe Magistrala 2 a metroului bucurestea, incepand cu ora 11,30, circulatia trenurilor se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute, pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate . continuă pe România Liberă

O persoana decedata a fost gasita la metrou, in apropiere de statia Universitate

Metroul circula pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate, la interval de 12 minute, dupa ce o persoana decedata a fost gasita in tunel pe firul 2, in apropierea statiei Universitate, a anuntat sambata Metrorex.

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE. O noua lovitura pentru rudele femeii inecata in Dunare, alaturi .

Caras- Severin: Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost inmormantata de autoritatile sarbe

Femeia de 40 de ani care a fost gasita in dreptul localitatii Svinita, pe malul sarbesc al Dunarii, dupa accidentul de sambata cand o masina a plonjat in fluviu, a fost inmormantata de autoritatile sarbe, iar acum familia face procedurile pentru exhumarea si repatrierea acesteia.

O femeie a fost gasita moarta in casa, la mai bine de doi ani dupa ce fusese vazuta ultima data

O femeie de 68 de ani a fost gasita fara suflare, in locuinta sa, iar politistii cred ca a murit de mai bine de doi ani. Marie Conlon a fost vazuta ultima oara in ianuarie 2015, iar politia.

Caras-Severin: Una dintre persoanele care au cazut, sambata, cu masina in Dunare a fost gasita

Cadavrul uneia dintre persoanele care se aflau in masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita de autoritatile sarbesti, relateaza Agerpres.

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia. Descoperirea socanta a fost facuta chiar de fiul victimei. Imediat, zona a.

O persoana decedata, gasita in tunelul de metrou, aproape de statia Universitate / Garniturile circula la 12 minute

Circulatia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, intre statiile Piata Romana si Universitate, se desfasoara, incepand cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza unui incident in apropiere de statia Universitate, informeaza Metrorex, citat de Agerpres.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier groaznic a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )