Libnet.ro
UNICEF

21:00

O persoana decedata a fost gasita la metrou, in apropiere de statia Universitate

Adevărul Adevărul,
O persoana decedata a fost gasita la metrou, in apropiere de statia Universitate

Metroul circula pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate, la interval de 12 minute, dupa ce o persoana decedata a fost gasita in tunel pe firul 2, in apropierea statiei Universitate, a anuntat sambata Metrorex. continuă pe Adevărul

O persoana decedata, gasita in tunelul de metrou, aproape de statia Universitate / Garniturile circula la 12 minute

Circulatia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, intre statiile Piata Romana si Universitate, se desfasoara, incepand cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza unui incident in apropiere de statia Universitate, informeaza Metrorex, citat de Agerpres.

Circulatia metroului, ingreunata. O persoana decedata a fost gasita in tunel, intre statiile Piata Romana si Universitate

Pe Magistrala 2 a metroului bucurestea, incepand cu ora 11,30, circulatia trenurilor se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute, pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate .

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE

INCREDIBIL! Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost iNMORMANTATA de autoritatile SARBE. O noua lovitura pentru rudele femeii inecata in Dunare, alaturi .

Caras- Severin: Femeia care a fost gasita moarta, dupa accidentul din Dunare, a fost inmormantata de autoritatile sarbe

Femeia de 40 de ani care a fost gasita in dreptul localitatii Svinita, pe malul sarbesc al Dunarii, dupa accidentul de sambata cand o masina a plonjat in fluviu, a fost inmormantata de autoritatile sarbe, iar acum familia face procedurile pentru exhumarea si repatrierea acesteia.

O femeie a fost gasita moarta in casa, la mai bine de doi ani dupa ce fusese vazuta ultima data

O femeie de 68 de ani a fost gasita fara suflare, in locuinta sa, iar politistii cred ca a murit de mai bine de doi ani. Marie Conlon a fost vazuta ultima oara in ianuarie 2015, iar politia.

Caras-Severin: Una dintre persoanele care au cazut, sambata, cu masina in Dunare a fost gasita

Cadavrul uneia dintre persoanele care se aflau in masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita de autoritatile sarbesti, relateaza Agerpres.

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia

Moarte suspecta in Capitala! O femeie a fost gasita fara suflare in apartamentul inchiriat in care locuia. Descoperirea socanta a fost facuta chiar de fiul victimei. Imediat, zona a.

ALERTA LA METROU: Sinucidere la statia Universitate: Se circula pe o singura linie! Zeci de minute intarziere (VIDEO)

O sinucidere socanta a avut loc la metroul din Capitala. Se pare ca un tanar de 25 de ani s-a aruncat de pe peronul statiei de la Pta. Universitatii. Medicii sositia la fata locului nu au mai pu.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier groaznic a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

Femeia disparuta in Dunare dupa un accident rutier a fost gasita dupa patru zile. Cadavrul a fost recuperat din apa la peste 45 de kilometri distanta

Cadavrul unuia dintre cei pasageri aflati in masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini, judetul Caras Severin, a fost gasit dupa patru zile de la accident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )