Libnet.ro
UNICEF

22:30

O persoana decedata, gasita in tunelul de metrou, aproape de statia Universitate / Garniturile circula la 12 minute

Hotnews Hotnews,
 O persoana decedata, gasita in tunelul de metrou, aproape de statia Universitate / Garniturile circula la 12 minute

Circulatia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, intre statiile Piata Romana si Universitate, se desfasoara, incepand cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza unui incident in apropiere de statia Universitate, informeaza Metrorex, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

O persoana decedata a fost gasita la metrou, in apropiere de statia Universitate

Metroul circula pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate, la interval de 12 minute, dupa ce o persoana decedata a fost gasita in tunel pe firul 2, in apropierea statiei Universitate, a anuntat sambata Metrorex.

Circulatia metroului, ingreunata. O persoana decedata a fost gasita in tunel, intre statiile Piata Romana si Universitate

Pe Magistrala 2 a metroului bucurestea, incepand cu ora 11,30, circulatia trenurilor se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute, pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate .

ALERTA LA METROU: Sinucidere la statia Universitate: Se circula pe o singura linie! Zeci de minute intarziere (VIDEO)

O sinucidere socanta a avut loc la metroul din Capitala. Se pare ca un tanar de 25 de ani s-a aruncat de pe peronul statiei de la Pta. Universitatii. Medicii sositia la fata locului nu au mai pu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )