Libnet.ro
UNICEF

00:08

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 3 in lume - A fost depasita de Maria Sharapova

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 3 in lume - A fost depasita de Maria Sharapova

Simona Halep a fost depasita de Maria Sharapova in clasamentul WTA, sportiva din Romania aflandu-se acum pe locul trei. Lider mondial se mentine Serena Williams. Irina-Camelia Begu a mai urcat o pozitie in ierarhie, ajungand pana pe 30 cea mai buna clasare din cariera). continuă pe Hotnews

Simona Halep a fost invinsa in semifinala turneului de la Roma de Carla Suarez Navarro

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, sambata, in semifinala turneului de tenis de la Roma de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, informeaza Mediafax. Meciul care a durat apoximativ doua.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Roma

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratand calificarea in finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

LIVE TEXT - WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 2-2

Simona Halep, locul 2 WTA joaca acum, cu sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. Partida are loc pe terenul central. Halep si Suarez Navarro s-au mai intalnit de noua ori pana in prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucatoarea romana. Jucatoarea din Constanta a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgura, aceeasi suprafata ca la Roma. Meciul este transmis in direct pe Dolcesport si LIVE TEXT pe HotNews. ro.

WTA Roma, semifinale: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform site-ului oficial al competitiei. Partida va avea loc pe terenul central.

Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, si a acces in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

LIVE TEXT. Simona Halep - Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6. Set decisiv pentru a stabili castigatoarea

Simona Halep, locul 2 WTA, o intalneste pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, in semifinalele turneului de la Roma. LIVE TEXTSimona Halep - Carla Suarez Navarro 2-2Suarez.

Simona Halep, dupa eliminarea in semifinale de la Roma: Suarez Navarro a meritat victoria

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sambata, dupa eliminarea in semifinale la turneul de la Roma, ca adversara sa, sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, a meritat victoria,.

Meci colosal in turneul de la Roma. Simona Halep, eliminata in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa infrangerea in fata Carlei Suarez Navarro, la capatul unei partide ce a durat mai bine de 2.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma. Meciul va fi live TEXT, pe www.antena3.ro, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat astazi, la ora 13.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )