Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Roma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Roma

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratand calificarea in finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep joaca in semifinale la Roma. Meciul va fi live TEXT, pe www.antena3.ro, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat astazi, la ora 13.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roma

Simona Halep si-ainceputparcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roma (12:00)

Simona Halep isi incepe parcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi de finala la Roma: Jucatoarea de tenis a invins-o pe Angelique Kerber

Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, informeaza Mediafax. Jucatoarea de tenis a invins-o, miercuri, dupa o ora si 23 de minute, cu.

Simona Halep a fost invinsa in semifinala turneului de la Roma de Carla Suarez Navarro

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, sambata, in semifinala turneului de tenis de la Roma de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, informeaza Mediafax. Meciul care a durat apoximativ doua.

Turneul de la Roma: ce spune Alexandra Dulgheru despre meciul cu Simona Halep din sferturile de finala

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a declarat, joi, la postul Dolce Sport, ca intalnirea cu Simona Halep, din sferturile de finala ale turneului de la Roma, va fi cu siguranta un meci frumos, in care ea nu are ce pierde.

Simona Halep, duel de foc in turul 3 la Roma

Simona Halep va avea o misiune extrem de dificila in optimile de finala ale turneului de la Roma.

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Roma dupa retragerea Serenei Williams, stie cu cine va juca sambata in semifinalele competiei de la Foro Italico.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma

Simona Halep joaca acumin semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos. Partida a inceput la ora 13:09.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )