Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Roma dupa retragerea Serenei Williams, stie cu cine va juca sambata in semifinalele competiei de la Foro Italico. continuă pe Online Sport

Roma 2015: Simona Halep va juca in semifinale impotriva Carlei Suarez Navarro

Simona Halep, cap de serie numarul 2, si-a aflat adversara din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe Carla Suarez Navarro, 10 WTA, care a trecut de Petra Kvitova, numarul 4 mondial.

Halep la Roma: Simona si-a aflat adversara din semifinale. Cele doua s-au mai intalnit de noua ori pana acum

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma dupa ce a invins-o azi categoric pe conationala sa, Alexandra Dulgheru, scor 6-1, 6-0.

Duel romanesc pe zgura de la Roma: Simona Halep, victorie in fata Alexandrei Dulgheru - 6 - 1, 6 - 0

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, dupa victoria facila in fata Alexandrei Dulgheru, la capatul unei partide ce a durat mai putin de o ora. Dulgheru - Halep: 0 - 6 in setul doi: Simo.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roma (12:00)

Simona Halep isi incepe parcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

Simona Halep, in semifinalele Turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Alexandra Dulgheru

Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, scor 6-1, 6-0, informeaza B1 TV. Romanca de 23 de ani a invins-o, in.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

Simona Halep, un nou meci, AZI. Cine e adversara

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Alison Riske, locul 45 WTA, din turul secund al turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organzatori, astazi, de la ora 12. Partida.

Roma 2015: Simona Halep, victorie fulgeratoare in fata lui Venus Williams. Sfert de finala cu Dulgheru

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, dupa a eliminat-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-1. Urmatoarea sa adversara va fi Alexandra Dulgheru, revelatia turneului.

Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, si a acces in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep la Roma: organizatorii au anuntat la ce ora va juca romanca. Simona va fi nevoita sa infrunte caldura

Simona Halep va disputa, miercuri, primul ei meci, la simplu, la aceasta editie a turneului de la Roma. Daca adversara nu e vreo sperietoare, in schimb, efortul fizic va fi unul enorm pentru constanteanca de 23 de ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )