Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, un nou meci, AZI. Cine e adversara

Antena3 Antena3,
Simona Halep, un nou meci, AZI. Cine e adversara

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Alison Riske, locul 45 WTA, din turul secund al turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organzatori, astazi, de la ora 12. Partida. continuă pe Antena3

Vedetele tenisului mondial, printre care si Simona Halep, raspund provocarii Emoji. Cine este cea mai expresiva jucatoare de tenis?

Vedetele feminine ale tenisului mondial au raspuns provocarii lansate de organizatorii turneului de la Roma si au participat la provocarea Emoji. Simona Halep, Serena Williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic sau Eugenie.

Simona Halep la Roma: cea mai periculoasa adversara a romancei s-a retras!

Trasel Simonei Halep spre fazele superioare de la Roma a devenit mult mai accesibil, dupa ce jucatoarea spaniola Garbine Muguruza s-a retras din competitie.

Simona Halep la Roma: organizatorii au anuntat la ce ora va juca romanca. Simona va fi nevoita sa infrunte caldura

Simona Halep va disputa, miercuri, primul ei meci, la simplu, la aceasta editie a turneului de la Roma. Daca adversara nu e vreo sperietoare, in schimb, efortul fizic va fi unul enorm pentru constanteanca de 23 de ani.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Roma, si-a aflat luni adversara din turul doi.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

Simona Halep, inainte de primul meci de la Roma: Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi, e normal sa fiu acolo

In acesta saptamana va avea loc turneul Premier de la Roma, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul doi. Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi. Am castigat multe meciuri anul acesta, e normal sa fiu acolo, a precizat Halep pentru site-ul oficial al competitiei italiene.

Simona Halep vs. Venus Williams, joi la ora 14:00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2389 seconds )