Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in semifinalele Turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Alexandra Dulgheru

B1 B1,
Simona Halep, in semifinalele Turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Alexandra Dulgheru

Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, scor 6-1, 6-0, informeaza B1 TV. Romanca de 23 de ani a invins-o, in. continuă pe B1

Daria Gavrilova s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma

Rusoaica Daria Gavrilova, locul 78 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Christina Mchale, locul 65 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 din Roma.

Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, si a acces in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep o invinge pe Alexandra Dulgheru in mai putin de o ora

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in doua seturi scurte pe Alexandra Dulgheru.

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinalele turneului de la Roma

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Roma dupa retragerea Serenei Williams, stie cu cine va juca sambata in semifinalele competiei de la Foro Italico.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform.

Alexandra Dulgheru inaintea meciului cu Simona Halep: Nu degeaba e numarul 2 mondial

Ziua de vineri esta una speciala pentru tenisul romanesc, doua dintre jucatoarele noastre de top duelandu-se in sferturile de finala de la Roma.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi de finala la Roma, dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roma

Simona Halep si-ainceputparcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roma (12:00)

Simona Halep isi incepe parcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

Turneul de la Roma: Simona Halep va juca impotriva Carlei Suarez Navarro, in semifinale

Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro locul 10 WTA) a invins-o vineri pe sportiva ceha Petra Kvitova locul 4 WTA) si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5. Meciul s-a incheiat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )