Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cleric din cadrul gruparii Statul Islamic: Maine vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari

Antena3 Antena3,
Cleric din cadrul gruparii Statul Islamic: Maine vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari

Un cleric din cadrul gruparii Statul Islamic SI) a revendicat vineri faptul ca gruparea terorista este responsabila de atacul comis miercuri la Paris, la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, relateaza. continuă pe Antena3

Gruparea Stat Islamic se afla in spatele atacului de la Charlie Hebdo

Un cleric din cadrul gruparii Statul Islamic SI) a revendicat faptul ca gruparea terorista este responsabila de atacul comis miercuri la Paris, la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, relateaza Haaretz, citand agentia germana DPA, potrivit.

Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului (VIDEO)

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al gruparii teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat.

VIDEO Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat islamic, conform Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste.

Fratele Abdullah din Moldova promoveaza Statul Islamic in limba rusa

Gruparea Statul Islamic a publicat o filmare in care un barbat desemnat drept fratele Abdullah din Moldova apara in limba rusa legitimitatea califatului infiintat de gruparea terorista.

Atentatul terorist din Franta, revendicat de Statul Islamic. Jihadistii ameninta si Marea Britanie, si SUA

Atentatul terorist din Franta a fost revendicat de gruparea terorista Stat Islamic SI). Ea s-a autoproclamat responsabila de atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, unde au murit 12 oameni, sustine un cleric al SI.

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o.

Umberto Eco: Statul Islamic este la fel de apocaliptic ca nazismul

Scriitorul si filozoful italian Umberto Eco i-a asemanat pe jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) cu nazistii, amintind ca ambele categorii nutresc o dorinta apocaliptica de a pune stapanire pe.

Opt agenti sub acoperire ai politiei irakiene au fost executati de Statul Islamic

Opt politisti irakieni au fost executati de Statul Islamic dupa ce se infiltrasera in organizatie si incercau sa ajute la pozitionarea teroristilor pentru a fi vizati de atacurile aeriene.

Pentagon: Aproape 5.000 de bombe au lovit in inima gruparii teroriste Statul Islamic

Coalitia a parasutat aproape 5. 000 de bombe de la lansarea atacurilor aeriene impotriva organizatiei extremiste Stat Islamic SI), vizand peste 3. 000 de tinte, intre care 58 de tancuri, a anuntat miercuri.

LIVE VIDEO. Statul Islamic A REVENDICAT atentatul de la Paris. Teroristii sunt ascunsi intr-o tipografie. Spun ca vor sa moara ca martiri. Sunt incercuiti. Jandarmii negociaza cu cei doi. Presedintele Hollande face apel la UNITATE

Autoritatile de la Paris au decis vineri dimineata sa institutie stare de alerta antiterorista maxima in Franta. Asta inseamna ca toate fortele de ordine vor patrula inarmate si cu arme de asalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )