Libnet.ro
UNICEF

01:05

Umberto Eco: Statul Islamic este la fel de apocaliptic ca nazismul

B1 B1,
 Umberto Eco: Statul Islamic este la fel de apocaliptic ca nazismul

Scriitorul si filozoful italian Umberto Eco i-a asemanat pe jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) cu nazistii, amintind ca ambele categorii nutresc o dorinta apocaliptica de a pune stapanire pe. continuă pe B1

Umberto Eco: Occidentul e in razboi cu o noua forma de nazism - Statul Islamic

Filosoful italian Umberto Eco, care condamna vehement atacul care a vizat redactia Charlie Hebdo, a apreciat, intr-un interviu acordat Corriere della Sera, ca Occidentul este in razboi cu grupul terorist Stat Islamic, o noua forma de nazism cu accente apocaliptice de dominare a lumii.

Umberto Eco: Occidentul este in razboi cu grupul Stat Islamic, o noua forma de nazism

Filosoful italian Umberto Eco condamna vehement atacul care a vizat redactia Charlie Hebdo, apreciind, intr-un interviu acordat Corriere della Sera, ca Occidentul este in razboi cu grupul terorist Stat Islamic,.

Umberto Eco: Lumea este plina de oameni care spun ca stiu Coranul, fara sa-l fi deschis niciodata

Filosoful italian Umberto Eco condamna vehement atacul care a vizat redactia Charlie Hebdo, apreciind, intr-un interviu acordat Corriere della Sera, ca Occidentul este in razboi cu grupul terorist Stat Islamic, o noua forma de nazism cu accente apocaliptice de dominare a lumii.

Cleric din cadrul gruparii Statul Islamic: Maine vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari

Un cleric din cadrul gruparii Statul Islamic SI) a revendicat vineri faptul ca gruparea terorista este responsabila de atacul comis miercuri la Paris, la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, relateaza.

Fratele Abdullah din Moldova promoveaza Statul Islamic in limba rusa

Gruparea Statul Islamic a publicat o filmare in care un barbat desemnat drept fratele Abdullah din Moldova apara in limba rusa legitimitatea califatului infiintat de gruparea terorista.

Opt agenti sub acoperire ai politiei irakiene au fost executati de Statul Islamic

Opt politisti irakieni au fost executati de Statul Islamic dupa ce se infiltrasera in organizatie si incercau sa ajute la pozitionarea teroristilor pentru a fi vizati de atacurile aeriene.

VIDEO Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat islamic, conform Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste.

Statul Islamic, la frontierele Arabiei Saudite

Arabia Saudita este in stare de alerta pentru prevenirea unor posibile atacuri teroriste dupa ce doi inalti ofiteri ai politiei de frontiera au fost ucisi intr-un atac sinucigas, in timp ce in tara persista incertitudinea privind starea de sanatate a regelui Abdallah, internat pentru o pneumonie. Gardianul locurilor sfinte ale Islamului si principalul producator de petrol din lume, amenintat de jihadistii Statului Islamic, regatul saudit a luat masuri speciale de securitate la frontiera cu Irakul.

Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului (VIDEO)

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al gruparii teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat.

Atentatul terorist din Franta, revendicat de Statul Islamic. Jihadistii ameninta si Marea Britanie, si SUA

Atentatul terorist din Franta a fost revendicat de gruparea terorista Stat Islamic SI). Ea s-a autoproclamat responsabila de atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, unde au murit 12 oameni, sustine un cleric al SI.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )