Libnet.ro
UNICEF

13:30

Clienti ai Raiffeisen Bank din Mizil, pagubiti de persoane din Miami si Filipine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clienti ai Raiffeisen Bank din Mizil, pagubiti de persoane din Miami si Filipine

Clienti ai sucursalei Raiffeisen Bank din orasul prahovean Mizil si-au gasit conturile goale atunci cand au mers, in ultimele zile, la ATM-ul bancii pentru a retrage numerar, oamenii sustinand ca reprezentantii bancii le-au comunicat ca banii au fost. continuă pe Wall-Street Ro

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile, dupa legea darii in plata

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a legii &171;darii in plata &187;, conform raportului semestrial al bancii, desi, pana acum, clientii nu s-au inghesuit sa isi lase locuintele in bratele bancilor. Recent, Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a anuntat ca, potrivit raportarilor facute de banci, au fost depuse 3. 907 notificari de dare in plata.

Darea in plata afecteaza Raiffeisen Bank: profitul net din primul semestru, in scadere cu 25%

Raiffeisen Bank a obtinut un profit net de 36 de milioane euro in prima jumatate a anului 2016, in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2015, cand a incasat 48 milioane euro, pe fondul suplimentarii provizioanelor ca urmare a intrarii legii.

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane de euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a darii in plata

Profitul net de 36 milioane euro, obtinut de Raiffeisen Bank in prima jumatate a anului 2016 ramane in scadere fata de cele 48 milioane euro in aceeasi perioada din 2015, dar rezultatele din 2016 au fost afectate in principal de doua evenimente: provizioanele de 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a legii darii in plata si respectiv un castig de 21 milioane euro in urma tranzactiei de achizitie a Visa Europe Limited de catre Visa Inc.

Raiffeisen Bank International a inregistrat in Romania un profit net de 38 milioane de euro

Raiffeisen Bank International a inregistrat in Romania un profit net in scadere in primul semestru cu 26,8% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 38 de milioane de euro, ca urmare a declinului veniturilor operationale si cheltuielilor mai.

Peste 7.000 de clienti OTP Bank Romania cu credite in CHF au semnat contractele de conversie

Peste 7. 000 de clienti ai OTP Bank Romania au semnat contractele de conversie, in cadrul programului de conversie a creditelor in franci elvetieni CHF), dupa ce au acceptat oferta propusa de banca, echivalentul a 72% dintre clientii cu credite in CHF, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Franta: Incidente intre tineri maghrebieni si tigani romani, intr-o tabara din Marsilia, trei persoane au fost arestate

Trei persoane au fost arestate la Marsilia, dupa o serie de incidente intre persoane neidentificate si romii instalati intr-o tabara aflata la nord de marele oras franceze, scrie Le Figaro, care precizeaza ca mai multe persoane au fost ranite in urma acestor incidente.

Atac intr-un tren din Austria. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite marti cu un cutit de catre un barbat intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, in vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publica ORF, citata de.

Panica intr-un tren din Austria! Doua persoane au fost ranite grav, dupa un atac cu un cutit

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-un tren de navetisti din Austria, potrivit agerpres. ro. Potrivit presei locale, incidentul a pornit de la o cearta. Un.

Bombardament asupra unui spital din Yemen. 15 persoane au murit, peste 25 au fost ranite

15 persoane au muri si peste 25 au fost ranite, luni, intr-un atac aerian care a vizat un spital din nordul Yemenului.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )