Libnet.ro
UNICEF

05:00

Clipul zilei: Cel mai lenes caine din lume

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Cel mai lenes caine din lume

In clipul urmator il puteti vedea pe cel mai lenes caine din lume. Bonus: lectie de dexteritate. continuă pe Hotnews

Sandra Bullock e cea mai frumoasa femeie din lume in 2015! Cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor! VIDEO

La aproape 51 de ani, Sandra Bullock a fost aleasa, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015. Iata cum a evoluat, de-a lungul anilor, stilul celebrei actrite! .

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

People: Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume

Revista People si-a desemnat castigatoarea din acest an la categoria cea mai frumoasa femeie din lume, titulatura care i-a fost atribuita Sandrei Bullock.

Care sunt tarile cu cea mai cenzurata presa din lume

Eritreea si Coreea de Nord se afla pe primele doua pozitii ale clasamentului tarilor cu cea mai cenzurata presa din lume, releva un studiu realizat de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ, cu .

Cum arata cel mai mare domino din lume, facut numai din carti (VIDEO)

Cum se poate serba Ziua Internationala a Cartii? Prin lecturi publice, prin lansari de volume sau, asa cum au facut angajatii unei biblioteci din Seattle, prin cel mai mare domino din carti, organizat in spatiul amplu dintre rafturi.

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

Cum arata camerele intime din toate penitenciarele Romaniei, o munca de 8 ani cu care un roman a castigat la cel mai important concurs de fotografie din lume

Fotograful roman Cosmin Bumbut a castigat premiul la categoria Arhitectura in cadrul Sony World Photography Awards 2015, cel mai important concurs de fotografie din lume.

Cel mai tanar donator de organe din lume, un bebelus care a trait doar doua ore de la nastere

Un bebelus din Marea Britanie, Teddy Evans, care a murit la doar doua ore de la nastere, din cauza unei malformatii grave, a devenit un erou pentru intreg mapamondul si un exemplu de altruism, dupa ce parintii sai au decis sa doneze rinichii si valvele cardiace persoanelor care sufereau de diferite probleme de sanatate.

Elvetia este cea mai fericita tara din lume

Trei tari europene se afla pe primele locuri ale unui sondaj despre fericire. Potrivit acestuia, Elvetia este cea mai fericita tara din lume, urmata de Islanda si Danemarca.

Topul celor mai fericite tari din lume: Elvetia, pe primul loc. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )