Libnet.ro
UNICEF

18:00

Clotilde Armand contesta la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur

Adevărul Adevărul,
Clotilde Armand contesta la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a demarat joi, la biroul electoral de sector, o actiune judiciara avand ca scop final sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Legea alegerilor locale care reglementeaza alegerea primarilor intr-un singur tur. continuă pe Adevărul

Candidatii incep sa conteste la CCR alegerea primarilor intr-un singur tur

Candidatii la functia de primar la alegerile locale din 5 iunie au inceput sa depuna contestatii menite a aduce in fata Curtii Constitutionale solutia legislativa a alegerii primarilor intr-un singur tur.

Gorghiu: PNL va schimba legea privind alegerea primarilor intr-un singur tur in momentul in care va avea o majoritate

Alina Ghorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca PNL va schimba legea alegerii primarilor intr-un singur tur de scrutin in secunda in care va avea o majoritate parlamentara, precizand ca este de neacceptat sa ai un primar ales cu doar 14% din voturile.

Clotilde Armand, in ie la Sinteza zilei. Cum a pierdut alegerile intr-o noapte si ce nu s-a vazut in timpul campaniei electorale

In seara alegerilor, frantuzoaica Clotilde Armand castigase primaria cu cel mai mare buget din Romania. Dimineata, ce sa vezi, minune! Castigase altcineva. Au furat-o peste.

Clotilde Armand, in ie la Sinteza zilei. Cum a pierdut alegerile intr-o noapte si ce nu s-a vazut in timpul campaniei electorale

In seara alegerilor, frantuzoaica Clotilde Armand castigase primaria cu cel mai mare buget din Romania. Dimineata, ce sa vezi, minune! Castigase altcineva. Au furat-o peste.

Clotilde Armand: Vom contesta la BEC decizia Biroului Electoral de la Sectorul 1. Putem ajunge si la tribunal, invoca exceptia de neconstitutionalitate in privinta votului intr-un tur

Uniunea Salvati Bucurestiul va contesta la BEC decizia Biroului electoral al Sectorului 1 de a respinge renumararea voturilor, a declarat Clotilde Armand la RFI.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

Clotilde Armand, intrebata de unde isi cumpara cercei: De la targul de vechituri

Clotilde Armand, candidatul Uniunii Salvati Bucuresti la Primaria sectorului 1, a marturisit miercuri seara, intr-o emisiune la B1 Tv, ca isi cumpara cerceii de la targul de vechituri. Intrebata de moderatorul emisiunii, care a facut precizarea ca intrebarea vine de la colegele sale, de unde isi cumpara cerceii, Clotilde Armand a raspuns: Am vazut ca toata lumea e dezamagita cand dau raspunsul: de la targul de vechituri. In Romania are o conotatie negativa, dar . ) aceste targuri de vechituri sunt pentru mine ca o cautare de comoara.

Nicusor Dan sugereaza ca o posibila frauda electorala ar fi dus la infrangerea lui Clotilde Armand

Nicusor Dan a explicat intr-un mesaj publicat pe Facebook faptul ca exact in sectiile in care USB nu a avut delegati in Sectorul 1, acolo PSD a avut un numar mare de voturi, in celelalte situatia fiind echilibrata, cu un usor avans al candidatului USB, Clotilde Armand.

Laura Chiriac, gata sa o dea in judecata pe Clotilde Armand

Fosta candidata ALDE la Primaria sectorului 1, Laura Chiriac, e gata sa o dea in judecata pe candidata USB, Clotilde Armand. Dna Armand ne declara ca domnia sa si sotul sunt singurii absolventi de MIT.

Clotilde Armand explica de ce a cerut renumararea voturilor: Sunt niste informatii care ne fac sa ne punem niste intrebari. Nu as dori sa discreditez pe nimeni, poate fi o coincidenta. E dreptul nostru sa verificam

Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria sectorului 1, a declarat pentru HotNews. ro ca doreste renumararea buletinelor de vot la sectiile unde USB nu a avut reprezentanti, deoarece aici a pierdut mai mult decat la celelalte sectii. Clotilde Armand spune ca nu vrea sa discrediteze pe nimeni, insa daca exista suspinciuni, este bine sa fie verificate, acesta fiind dreptul ei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )