Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

B1 B1,
Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

Omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, alaturi de alte zece persoane printre care fosti directori din CFR, a fost. continuă pe B1

Omul de afaceri Calin Mitica, trimis in judecata de catre DNA

Omul de afaceri Calin Mitica, impreuna cu alte 11 persoane, a fost trimis in judecata de catre procurori, conform unui comunicat de presa remis de Directia Nationala Anticoruptie.

Omul de afaceri Calin Mitica si fosti directori din CFR, trimisi in judecata pentru coruptie

Unsprezece persoane, intre care omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, si fosti directori din CFR, au fost trimise in judecata de DNA, pentru fapte de.

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri, in legatura cu un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui.

Un fermier din Teleorman a fost trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Un fermier din Teleorman a fost trimis in judecata de DNA pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene si inselaciune.

Sebastian Ghita, audiat de magistratii Curtii Supreme in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in fata magistratilor in dosarul in care a fost trimis in judecata, alaturi de fostul primar al municipiului Ploiesti. El este acuzat dedare de mita si spalare de bani.

Soferul baut care a spulberat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din Cristian a fost trimis in judecata

Liviu Gheorghe Neculicioiu este acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare a fatului. Barbatul de 44 de ani a fost trimis in judecata pentru accidentul produs in luna mai.

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals.

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu un proiect de alimentare cu apa in trei localitati din judetul Vaslui.

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au murit in incendiu, a fost trimis in judecata

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, George Karam, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General.

Milionarul clujean Calin Mitica, trimis in judecata sub control judiciar in dosarul Transferoviar

Calin Mitica, om de afaceri ce controleaza SC Remarul 16 Februarie SA si SC Transferoviar Grup SA, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de catre magistratii Tribunalului Cluj.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )