Libnet.ro
UNICEF

14:30

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au murit in incendiu, a fost trimis in judecata

B1 B1,
Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au murit in incendiu, a fost trimis in judecata

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, George Karam, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General. continuă pe B1

Patronul restaurantului din Constanta unde trei dansatoare au murit in incendiu, trimis in judecata

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe George Karam, patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde anul trecut, in aprilie, au murit trei dansatoare, in urma izbucnirii unui incendiu.

Patronul restaurantului unde trei dansatoare au murit intr-un incendiu, trimis in judecata

George Karam, patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului.

Noua persoane sunt JUDECATE pentru INCENDIUL din Constanta, unde au murit trei fete

Patronul restaurantului din Constanta care a ars in luna aprilie 2014, administratorul firmei care a facut lucrari la acest local, impreuna cu alti sapte inculpati au fost trimisi in judecata.

Noua persoane, judecate in cazul incendiului de la localul din Constanta in care au murit trei tinere

Patronul restaurantului din Constanta care a ars in luna aprilie 2014, administratorul firmei care a facut lucrari la acest local, impreuna cu alti sapte inculpati au fost trimisi in judecata, miercuri, de PICCJ in cazul incendiului in care au murit trei tinere.

Programul de reparatie al strazilor din Constanta

Primaria Constanta a anuntat ca in luna august se vor executa lucrari de intretinere si reparatii a tramei stradale pentru optimizarea traficului, pe urmatoarele strazi: Aleea Garofitei; aleile pietonale in zona delimitata de str. Badea Cartan, str. Tulcei si str. Stefanita Voda; trotuarele situate intre Sos. Mangaliei si calea ferata; zona Gara-CFR; str. Unirii-zona Bl. U2-U3; str. Pandurului; str. Apusului; str. Cuza Voda.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )