Libnet.ro
UNICEF

16:30

Patronul restaurantului unde trei dansatoare au murit intr-un incendiu, trimis in judecata

Antena3 Antena3,
Patronul restaurantului unde trei dansatoare au murit intr-un incendiu, trimis in judecata

George Karam, patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului. continuă pe Antena3

Patronul restaurantului din Constanta unde trei dansatoare au murit in incendiu, trimis in judecata

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe George Karam, patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde anul trecut, in aprilie, au murit trei dansatoare, in urma izbucnirii unui incendiu.

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au murit in incendiu, a fost trimis in judecata

Patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, George Karam, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General.

Un student din Ramnicu Sarat a murit intr-un accident de motocicleta, in Bucuresti

Un tanar in varsta de 22 de ani, din Ramnicu Sarat, si-a pierdut viata si un altul este in stare grava, la Spitalul Floreasca, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un copac de pe un bulevard din Bucuresti. Niciunul nu purta casca.

Trei persoane, UCISE intr-un presupus atac al rebelilor kurzi

Doi militari turci si un agent de securitate au fost ucisi, marti, in sud-estul Turciei, intr-un atac atribuit de autoritati rebelilor kurzi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )