Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cluj. Trafic oprit pe DN1, la Poieni, din cauza unui accident

România Liberă România Liberă,
Cluj. Trafic oprit pe DN1, la Poieni, din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unei coliziuni dintre un autoturism si un autotren, traficul rutier pe DN1 E60) Cluj-Napoca Oradea este oprit pe ambele sensuri la km 537+200 de metri, in zona localitatii Poieni. Potrivit primelor informatii, o persoana a fost ranita. continuă pe România Liberă

Circulatie rutiera ingreunata pe autostrada Bucuresti - Pitesti din cauza unui incendiu de vegetatie

Circulatia rutiera pe sensul Bucuresti - Pitesti al autostrazii A1 este ingreunata, joi dupa-amiaza, in zona kilometrului 33, din cauza unui incendiu de vegetatie, informeaza Centrul InfoTrafic al Politiei.

Modernizarea Spitalului Judetean Braila ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul anului. Lucrarile au fost intarziate din cauza unui blocaj financiar

Intarziate din cauza lipsei de bani, lucrarile de modernizare a Spitalului Judetean de Urgenta Braila au necesitat prelungirea termenului de finalizare, pana in luna decembrie a acestui an. Conducerea Consiliului Judetean Braila si-a exprimat speranta ca noul termen va fi respectat, dupa ce problema lichiditatilor a fost rezolvata.

Avertizare de calatorie in Grecia, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o avertizare de calatorie in Grecia, in 4 si 5 octombrie, din cauza grevei anuntate de controlorii de trafic aerian.

Bulgaria: Mai multi morti din cauza unei explozii la o fabrica

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Bancile britanice risca penalizari de 41 miliarde de dolari din cauza practicilor incorecte

Bancile britanice risca amenzi in valoare de 41 de miliarde de dolari din cauza practicilor incorecte, precum manipularea pietelor valutare si nereguli in operatiunile cu credite ipotecare in Statele.

Peste 200 de animale au murit din cauza bolii limbii albastre

Peste 200 de animale au murit in Romania din cauza bolii limbii albastre, arata datele centralizate la inceputul acestei saptamani de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

ANSVSA: 212 animale au murit din cauza bolii limbii albastre, cele mai multe cazuri fiind in Buzau

Douazeci si unu de animale au murit inRomania din cauza bolii albastre, care afecteaza in prezent 953 de animale din 158 de comune, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru.

VIDEO. Dacia, probleme din cauza competitiei cu fabricile Renault din Maroc si Turcia

Fabrica Dacia din Romania are probleme din cauza competitiei cu Marocul, dar si cu Turcia deoarece unele proiecte ar putea fi alocate uzinei din Turcia si nu celei din Romania, a avertizat Nicolas Maure, director general Dacia.

Directorul general al Dacia: Uzina de la Mioveni are probleme din cauza competitiei cu Marocul, dar si cu Turcia

Uzina Dacia de la Mioveni are probleme din cauza competitiei cu Marocul, dar si cu Turcia, pentru ca unele proiecte ar putea fi alocate uzinei din Turcia si nu celei din Romania, a avertizat Nicolas Maure, director.

Japonia: Cautari suspendate pe vulcanul Ontake din cauza cutremurelor

Cautarile au fost suspendate pe muntele Ontake din Japonia din cauza cutremurelor provocate de vulcan. Echipele de salvare fusese reluata cu numai cateva zeci de minute inainte, pentru a gasi restul victimelor produse de eruptia ce a avut loc sambata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )