Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bulgaria: Mai multi morti din cauza unei explozii la o fabrica

România Liberă România Liberă,
Bulgaria: Mai multi morti din cauza unei explozii la o fabrica

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei. continuă pe România Liberă

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

Mai multi morti in urma unei explozii intr-o fabrica din Bulgaria

Cel putin zece persoane au murit miercuri in urma unei explozii produse la o fabrica privata de explozivi din nord-vestul Bulgariei, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

VIDEO. UPDATE. Cel putin 15 morti si 12 raniti in urma unei explozii la o fabrica de explozivi

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Cluj. Trafic oprit pe DN1, la Poieni, din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unei coliziuni dintre un autoturism si un autotren, traficul rutier pe DN1 E60) Cluj-Napoca Oradea este oprit pe ambele sensuri la km 537+200 de metri, in zona localitatii Poieni. Potrivit primelor informatii, o persoana a fost ranita.

Cel putin 15 morti in urma unei explozii intr-o fabrica, in Bulgaria

Cel putin 15 oameni au murit intr-o explozie produsa la o fabrica, in apropiere de satul Gorni Lom, in regiunea Vidin din Bulgaria. Potrivit presei locale, 17 persoane se aflau in acel moment in fabrica,.

Brasov: Femeie la spital, in urma unei explozii

O femeie de 54 de ani din Brasov a ajuns cu arsuri la spital in urma unei explozii ce a avut loc luni dimineata in locuinta sa dintr-un bloc de garsoniere. Din primele verificari, deflagratia s-ar fi produs din cauza acumularilor de gaze de la o butelie.

Jucatorii lui Bayern Munchen au fost evacuati din hotel in miez de noapte din cauza unei alarme de incendiu

Delegatia lui Bayern Munchen, care s-a deplasat la Moscova pentru a juca cu TSKA in etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, a fost evacuata din hotel din cauza unei alarme de incendiu, insa nemtii nu s-au suparat, ba dimpotriva, au facut haz de necaz.

Perchezitii la rafinaria Lukoil, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Mai multi saci cu documente, ridicati

Update 16. 35 - Procurorii care au facut perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti si la alte firme au plecat din sediul companiei cu mai multi saci cu documente la Parchetului Curtii de Apel Ploiesti,.

ANSVSA: 212 animale au murit din cauza bolii limbii albastre, cele mai multe cazuri fiind in Buzau

Douazeci si unu de animale au murit inRomania din cauza bolii albastre, care afecteaza in prezent 953 de animale din 158 de comune, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru.

Numarul celor care au murit din cauza rechemarilor facute cu intarziere de General Motors este de cel putin 23 - raport

Cel mai nou raport al comisiei care ofera compensatii celor afectati de un recall auto facut cu intarziere de General Motors arata ca 23 de oameni au murit din cauza acestei probleme si 16 au fost raniti grav, scrie Reuters. Pe viitor, dupa analizarea altor cazuri, numarul va creste, iar comisia mai are mult de investigat. General Motors a admis intr-un raport intern ca a existat in companie o cultura daunatoare de ascundere a problemelor, insa spune ca astfel de lucruri sunt de ordinul trecutului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )