Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel putin 15 morti in urma unei explozii intr-o fabrica, in Bulgaria

B1 B1,
Cel putin 15 morti in urma unei explozii intr-o fabrica, in Bulgaria

Cel putin 15 oameni au murit intr-o explozie produsa la o fabrica, in apropiere de satul Gorni Lom, in regiunea Vidin din Bulgaria. Potrivit presei locale, 17 persoane se aflau in acel moment in fabrica,. continuă pe B1

VIDEO. UPDATE. Cel putin 15 morti si 12 raniti in urma unei explozii la o fabrica de explozivi

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Mai multi morti in urma unei explozii intr-o fabrica din Bulgaria

Cel putin zece persoane au murit miercuri in urma unei explozii produse la o fabrica privata de explozivi din nord-vestul Bulgariei, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

Brasov: Femeie la spital, in urma unei explozii

O femeie de 54 de ani din Brasov a ajuns cu arsuri la spital in urma unei explozii ce a avut loc luni dimineata in locuinta sa dintr-un bloc de garsoniere. Din primele verificari, deflagratia s-ar fi produs din cauza acumularilor de gaze de la o butelie.

Zece oameni au murit, in urma unei explozii la o fabrica de armament din Bulgaria

O explozie la o fabrica de armament din Bulgaria a ucis cel putin zece persoane. Deflagratia a avut loc chiar in timp ce se efectua schimbul de ture, cand, in fabrica, erau doar 30 de oameni. Trei au ajuns deja la.

Cel putin 18 morti, majoritatea copii, intr-un dublu atentat comis in orasul sirian Homs

Cel putin 18 persoane, majoritatea copii, au fost ucise, iar alte aproape 40 au fost ranite, miercuri, intr-un dublu atentat comis la Homs, Siria. Teroristii au detonat o masina capcana in fata unei scoli din.

Cel putin opt morti si un sat in ruine in Peru, in urma unui cutremur

Cel putin opt persoane au murit intr-un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter in sud-estul Peru, unde un sat, Misca, din regiunea Cusco, se afla in ruine, au anuntat duminica serviciile Apararii Civile, relateaza AFP.

Cel putin 13 morti intr-un triplu atentat cu bomba la Bagdad

Cel putin 13 persoane au fost ucise, iar 41 ranite intr-un triplu atentat cu masini-capcana produs marti seara in cartiere siite de la Bagdad, au anuntat surse din cadrul politiei si medicale, relateaza.

Accident feroviar in India: Cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident feroviar produs in nordul Indiei. Doua trenuri de pasageri s-au ciocnit statul indian Uttar Pradesh anunta autoritatile locale, potrivit Mediafax.

Grav accident la o fabrica de materiale explozibile din Bulgaria. Cel putin 10 morti si doi raniti (neoficial)

Doua femei au fost ranite intr-o explozie la o fabrica privata specializata in productia de explozivi aflata in apropiere de localitatea Gorni Lom, orasul bulgar Vidin. Potrivit unor informatii neconfirmate oficial, in accident ar fi murit peste 10 persoane. Explozia s-au produs dupa ce in fabrica au fost dezafectate munitii, iar localnicii afirma ca o sectie, in care se aflau intre 15 si 20 de muncitori, a fost distrusa.

Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, informeaza MEDIAFAX. Incendiul a avut loc in cursul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )