Libnet.ro
UNICEF

14:00

Zece oameni au murit, in urma unei explozii la o fabrica de armament din Bulgaria

Antena3 Antena3,
Zece oameni au murit, in urma unei explozii la o fabrica de armament din Bulgaria

O explozie la o fabrica de armament din Bulgaria a ucis cel putin zece persoane. Deflagratia a avut loc chiar in timp ce se efectua schimbul de ture, cand, in fabrica, erau doar 30 de oameni. Trei au ajuns deja la. continuă pe Antena3

VIDEO. UPDATE. Cel putin 15 morti si 12 raniti in urma unei explozii la o fabrica de explozivi

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Brasov: Femeie la spital, in urma unei explozii

O femeie de 54 de ani din Brasov a ajuns cu arsuri la spital in urma unei explozii ce a avut loc luni dimineata in locuinta sa dintr-un bloc de garsoniere. Din primele verificari, deflagratia s-ar fi produs din cauza acumularilor de gaze de la o butelie.

Cel putin 15 morti in urma unei explozii intr-o fabrica, in Bulgaria

Cel putin 15 oameni au murit intr-o explozie produsa la o fabrica, in apropiere de satul Gorni Lom, in regiunea Vidin din Bulgaria. Potrivit presei locale, 17 persoane se aflau in acel moment in fabrica,.

Mai multi morti in urma unei explozii intr-o fabrica din Bulgaria

Cel putin zece persoane au murit miercuri in urma unei explozii produse la o fabrica privata de explozivi din nord-vestul Bulgariei, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

Bulgaria: Mai multi morti din cauza unei explozii la o fabrica

Mai multe persoane au murit din cauza unei explozii accidentale ce a avut loc intr-o fabrica de explozibili din nord-vestul Bulgariei.

Saisprezece persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze, in Algeria

Saisprezece persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei, a anuntat o sursa din cadrul.

Algeria: Saisprezece persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Saisprezece persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei. Accidentul s-a produs pe un drum.

Algeria: 20 de persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Douazeci de persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei. Accidentul s-a produs pe un drum.

Altex deschide al 91-lea magazin din Romania in urma unei investitii de 250.000 euro

Retailerul de electronice si electrocasnice Altex deschide al 91-lea magazin din Romania, in centrul comercial Plaza Romania, detinut ce grupul turc Anchor, pe o suprafata de 2. 500 de metri patrati, in urma unei investitii de 250. 000 de euro, scrie.

UPDATE. Algeria: 20 de morti in urma unei coliziunii intre doua autobuze

Un reprezentant al Protectiei Civile din Algeria a anuntat ca 16 persoane au murit si alte aproximativ 30 au fost ranite, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )