Libnet.ro
UNICEF

14:00

Grav accident la o fabrica de materiale explozibile din Bulgaria. Cel putin 10 morti si doi raniti (neoficial)

Hotnews Hotnews,
 Grav accident la o fabrica de materiale explozibile din Bulgaria. Cel putin 10 morti si doi raniti (neoficial)

Doua femei au fost ranite intr-o explozie la o fabrica privata specializata in productia de explozivi aflata in apropiere de localitatea Gorni Lom, orasul bulgar Vidin. Potrivit unor informatii neconfirmate oficial, in accident ar fi murit peste 10 persoane. Explozia s-au produs dupa ce in fabrica au fost dezafectate munitii, iar localnicii afirma ca o sectie, in care se aflau intre 15 si 20 de muncitori, a fost distrusa. continuă pe Hotnews

Zece oameni au murit, in urma unei explozii la o fabrica de armament din Bulgaria

O explozie la o fabrica de armament din Bulgaria a ucis cel putin zece persoane. Deflagratia a avut loc chiar in timp ce se efectua schimbul de ture, cand, in fabrica, erau doar 30 de oameni. Trei au ajuns deja la.

15 oameni au murit, in urma exploziei de la fabrica de armament din Bulgaria

UPDATE - Treisprezece barbati si doua femei au murit miercuri in explozia accidentala produsa intr-o fabrica de explozibil din nord-vestul Bulgariei, la Gorni Lom, a anuntat joi directorul Apararii civile,.

GRAV accident feroviar in India. Cel putin 12 persoane au murit strivite de vagoane

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata si peste 50 au fost ranite, dupa ce doua trenuri express de pasageri s-au ciocnit in India. Accidentul feroviar s-a produs noaptea trecuta in apropiere de gara.

Ce a surprins din spatiu cel mai avansat satelit chinez: Suntem la un alt nivel

China a dat publicitatii luni primul lot de fotografii realizate de Gaofen-2, cel mai avansat satelit al sau de observare a Pamantului, care poate sesiza, in culori, din spatiul cosmic, obiecte cu dimensiuni de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )