Libnet.ro
UNICEF

14:01

CNAB: Pe aeroporturile din Bucuresti traficul aerian se desfasoara normal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAB: Pe aeroporturile din Bucuresti traficul aerian se desfasoara normal

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu AIBB AV), traficul aerian se desfasura normal, in jurul orei 10:45, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile Henri Coanda si Baneasa

Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile bucurestene Herni Coanda si Baneasa, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Unele zboruri ar putea inregistra totusi intarzieri minime la.

UPDATE Situatia zborurilor: 8 curse anulate pe aeroporturile din Bucuresti, intre acestea si cursa Iasi-Bucuresti, cu care Crin Antonescu urma sa plece spre Capitala

Alte patru curse aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Capitala din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile astfel incat, pana sambata, la ora 15. 00, numarul zborurilor anulate a ajuns la opt, informeaza Agerpres. Cursa Iasi - Bucuresti, cu care liderul liberal Crin Antonescu urma sa plece spre Capitala, sambata, la ora 12. 00, a fost de asemenea anulata, seful PNL intentionand sa paraseasca Iasiul in cursul serii, transmite Mediafax.

UPDATE Situatia zborurilor la ora 21.00: 12 curse anulate pe aeroporturile din Bucuresti

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pana la ora 21. 00, 12 curse aeriene au fost anulate la Bucuresti. O cursa Viena - Bucuresti care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni s-a intors din drum, revenind la Viena, pentru ca vremea i-a impiedicat aterizarea.

Trenurile au intarzieri mari in Gara de Nord din Bucuresti.

Aproape toate trenurile care trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti in prima jumatate a zilei de sambata au avut intarzieri foarte mari, unele chiar de peste trei ore. Altre garnituri sunt blocate aproape de Capitala, in Gara Chitila. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite, a anuntat compania intr-un comunicat, citat de Agerpres. De asemenea, CFR .

VIDEO Protest al elevilor, parintilor si profesorilor fata de comasarea singurului liceu de coregrafie din Bucuresti: De ani de zile cerem un spatiu unde elevii sa poata face balet

Aproximativ 40 de parinti, profesori si elevi ai Liceului de Coregrafie 'Floria Capsali' au mers astazi la Primaria Sectorului 4 si la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, unde au cerut ca liceul sa nu fie comasat cu Colegiul National de Arte Dinu Lipatti si sa le fie pus la dispozitie un spatiu unde elevii sa isi poata desfasura activitatea in concordanta cu nevoile lor. Primarul Cristian Popescu-Piedone ne-a spus ca nu mai are loc comasarea, . ) dar discutiile cu primaria vor continua pana cand ne vor aloca un spatiu corespunzator. De ani de zile cerem asa ceva, a explicat pentru HotNews. ro Mirela Olarescu, mama unui elev inscris in aceasta scoala. Demersul vine dupa ce, in urma cu o zi, parintii elevilor de la Liceul de Coregrafie 'Floria Capsali' au organizat un protest in fata liceului in cadrul caruia aproximativ 30 de eleve au dansat pe zapada.

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata dupa ce a cerut 1.500 de euro pentru a interveni la un politist

Georgeta-Lavinia Marin, avocat din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimisa in judecata, luni, de DNA, dupa ce a cerut 1. 500 de euro unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat, pentru.

Struto-camila care explica de ce nu s-au deszapezit drumurile din Bucuresti.

Deszapezirea in Bucuresti este platita de primariile de sector insa alegerea firmelor care executa lucrarile se face de catre Primaria Generala a Capitalei. Aceasta regula a creat numeroase divergente intre Sorin Oprescu si primarii de sector si impiedica organizarea unor licitatii pentru curatarea de zapada a Capitalei. Firmele care asigura deszapezirea in Bucuresti sunt, potrivit legii, aceleasi care se ocupa si de serviciile de salubrizare. Astfel se explica de ce mai toate utilajele .

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata pentru trafic de influenta.

O avocata din cadrul Baroului Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta, conform unui comunicat al DNA. Avocata Georgeta - Lavinia Marin este acuzata de procurorii anticoruptie ca a pretins unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat 1. 500 de euro, ca sa intervina pe langa un ofiter de politie sa dea un verdict de neincepere a urmaririi penale. Citeste si: DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg .

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. 26 de judete, afectate.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )