Libnet.ro
UNICEF

10:00

CNAB: Nicio cursa nu este anulata pe aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAB: Nicio cursa nu este anulata pe aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) anunta ca pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna. continuă pe Ziarul Bursa

intarzieri la cursele de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

Unele aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda au intarzieri de cel mult 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, informeaza miercuri Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana in 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, se arata intr-un comunicat de .

Satisfacut? Uite cum aeroportul Henri Coanda iti masoara nivelul de satisfactie prin Happy or Not

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda. Primul domeniu este cel al parcarilor publice, a anuntat.

Sistem de evaluare a satisfactiei pasagerilor, pe Aeroportul Henri Coanda.

Un sistemul de evaluare a satisfactiei pasagerilor a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Sistemul Happy or Not aplicat in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti include un numar de opt dispozitive, care afiseaza o intrebare la care pasagerii pot raspunde apasand unul din cele patru butoane-icon figurate de la very happy pana la very unhappy). Acest sistem va monitoriza si .

intarzieri la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda din cauza operatiunilor de degivrare

Unele avioane decoleaza cu intarziere de cel mult 30 de minute la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda, miercuri, din cauza operatiunilor de degivrare, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Un nou sistem in Aeroportul Henri Coanda din Capitala: Happy or Not masoara nivelul de satisfactie a pasagerilor

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, primul domeniu testat fiind cel al parcarilor publice, potrivit anuntului facut de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Bucuresti: Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile Henri Coanda si Baneasa

Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile bucurestene Herni Coanda si Baneasa, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Unele zboruri ar putea inregistra totusi intarzieri minime la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )