Libnet.ro
UNICEF

08:00

intarzieri la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda din cauza operatiunilor de degivrare

B1 B1,
intarzieri la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda din cauza operatiunilor de degivrare

Unele avioane decoleaza cu intarziere de cel mult 30 de minute la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda, miercuri, din cauza operatiunilor de degivrare, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. continuă pe B1

CNAB: Nicio cursa nu este anulata pe aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) anunta ca pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna.

intarzieri la cursele de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

Unele aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda au intarzieri de cel mult 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, informeaza miercuri Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana in 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, se arata intr-un comunicat de .

Sistem de evaluare a satisfactiei pasagerilor, pe Aeroportul Henri Coanda.

Un sistemul de evaluare a satisfactiei pasagerilor a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Sistemul Happy or Not aplicat in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti include un numar de opt dispozitive, care afiseaza o intrebare la care pasagerii pot raspunde apasand unul din cele patru butoane-icon figurate de la very happy pana la very unhappy). Acest sistem va monitoriza si .

Satisfacut? Uite cum aeroportul Henri Coanda iti masoara nivelul de satisfactie prin Happy or Not

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda. Primul domeniu este cel al parcarilor publice, a anuntat.

Un nou sistem in Aeroportul Henri Coanda din Capitala: Happy or Not masoara nivelul de satisfactie a pasagerilor

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, primul domeniu testat fiind cel al parcarilor publice, potrivit anuntului facut de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Cursa aeriana Dusseldorf - Bucuresti si retur, anulata din cauza conditiilor meteo.

O cursa aeriana a fost anulata din cauza vremii nefavorabile. Este vorba despre cursa 3080/3081 Dusseldorf - Bucuresti - Dusseldorf a companiei Lufthansa conform Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, care precizeaza ca traficul pe aeroporturile Otopeni si Baneasa se desfasoara normal, in conditii de iarna, potrivit Mediafax. Totodata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) mai informeaza ca unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana in 30 de minute la decolare, .

Raliul Sibiului 2014, amanat din cauza vremii nefavorabile.

Raliul Sibiului, etapa din Campionatul European de Raliuri, a fost anulat din cauza conditiile meteorologice nefavorabile. Organizatorii vor anunta o alta data, eventual un alt format. Raliul Sibiului trebuia sa se desfasoare in perioada 27 februarie 1 martie, insa el va fi amanat din cauza vremii, pentru a nu fi pusa in pericol securitatea participantilor. In urma analizarii traseului in conditii de iarna, promotorul evenimentului, sustinut de ASN, promotorul Campionatului European .

UPDATE. Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, incepand cu ora 06:30, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, a fost inchisa circulatia pe drumul national DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca deschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util. --- Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor .

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Frigul a ucis 17 persoane in cursul weekend-ului, in Polonia

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Saptesprezece persoane au murit din cauza frigului in cursul weekend-ului, in Polonia, unde temperaturile s-au apropiat de -20 in unele regiuni, potrivit unor date ale.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )