Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cursa aeriana Dusseldorf - Bucuresti si retur, anulata din cauza conditiilor meteo.

România Liberă România Liberă,
Cursa aeriana Dusseldorf - Bucuresti si retur, anulata din cauza conditiilor meteo.

O cursa aeriana a fost anulata din cauza vremii nefavorabile. Este vorba despre cursa 3080/3081 Dusseldorf - Bucuresti - Dusseldorf a companiei Lufthansa conform Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, care precizeaza ca traficul pe aeroporturile Otopeni si Baneasa se desfasoara normal, in conditii de iarna, potrivit Mediafax. Totodata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) mai informeaza ca unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana in 30 de minute la decolare, . continuă pe România Liberă

O cursa aeriana Dusseldorf - Bucuresti si retur, anulata din cauza conditiilor meteo

Cursa aeriana 3080/3081 Dusseldorf - Bucuresti - Dusseldorf a companiei Lufthansa a fost anulata, din cauza vremii nefavorabile, anunta Mediafax. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti precizeaza ca .

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si Braila din cauza vremii nefavorabile

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

Circulatia pe A2, A3 si 24 de drumuri nationale, in continuare blocata din cauza viscolului

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti Fetesti si A3 Bucuresti Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri.

intarzieri la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda din cauza operatiunilor de degivrare

Unele avioane decoleaza cu intarziere de cel mult 30 de minute la decolare de pe Aeroportul Henri Coanda, miercuri, din cauza operatiunilor de degivrare, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Nou termen in dosarul Transferurilor: Victor Becali nu este prezent din cauza unor probleme ...

Curtea de Apel Bucuresti judeca, miercuri, un nou termen in Dosarul Transferurilor, dar Victor Becali nu este prezent din cauza unor probleme medicale, informeaza Mediafax. Avocatul lui Victor Becali a explicat completului de judecata ca impresarul nu a putut veni deoarece a avut o problema de sanatate si se afla la Milano, el fiind sub supravegherea medicilor, care vor decide daca este necesara o intervetie chirurgicala. Acesta este primul termen din Dosarul Transferurilor la care Victor .

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Raliul Sibiului 2014, amanat din cauza vremii nefavorabile.

Raliul Sibiului, etapa din Campionatul European de Raliuri, a fost anulat din cauza conditiile meteorologice nefavorabile. Organizatorii vor anunta o alta data, eventual un alt format. Raliul Sibiului trebuia sa se desfasoare in perioada 27 februarie 1 martie, insa el va fi amanat din cauza vremii, pentru a nu fi pusa in pericol securitatea participantilor. In urma analizarii traseului in conditii de iarna, promotorul evenimentului, sustinut de ASN, promotorul Campionatului European .

UPDATE. Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, incepand cu ora 06:30, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, a fost inchisa circulatia pe drumul national DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca deschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util. --- Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor .

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Frigul a ucis 17 persoane in cursul weekend-ului, in Polonia

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Saptesprezece persoane au murit din cauza frigului in cursul weekend-ului, in Polonia, unde temperaturile s-au apropiat de -20 in unele regiuni, potrivit unor date ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )