Libnet.ro
UNICEF

23:00

CNADNR a atribuit un contract de 7 milioane de lei pentru supervizarea lucrarilor la lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda

Antena3 Antena3,
CNADNR a atribuit un contract de 7 milioane de lei pentru supervizarea lucrarilor la lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda

CNADNR a atribuit, la inceputul acestei saptamani, un contract de 7 milioane lei pentru servicii de supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor la lotul 2, de 24 kilometri, al autostrazii Sebes - Turda, i. continuă pe Antena3

UPDATE Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala MSI), a declarat luni pentru HotNews. ro ca ministerul a cerut in instanta, in luna decembrie a anului trecut, suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, suma reprezentand transele pe 2014 si 2015 aferente unui act aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004. Grindeanu a spus ca nu este vorba de denuntarea contractului. In urma unei analize interne asupra contractului pentru licente Microsoft am gasit lucruri care ne indreptatesc sa cerem in instanta suspendarea platilor, un alt motiv find si faptul ca daca nu platim transele se percep penalitati, a mai precizat ministrul. UPDATE Ministerul pentru Societatea Informationala: Intrucat au fost identificate o serie de neconcordante, nu a fost efectuata plata transei a doua, in valoare de 11. 730,86 Euro aproximativ 50 milioane lei) si s-a decis totodata promovarea in instanta a actiunilor de suspendare a platilor transei a doua si a treia.

Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala MSI), a declarat luni pentru HotNews. ro ca ministerul a cerut in instanta, in luna decembrie a anului trecut, suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, suma reprezentand transele pe 2014 si 2015 aferente unui act aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004. Grindeanu a spus ca nu este vorba de denuntarea contractului. In urma unei analize interne asupra contractului pentru licente Microsoft am gasit lucruri care ne indreptatesc sa cerem in instanta suspendarea platilor, un alt motiv find si faptul ca daca nu platim transele se percep penalitati, a mai precizat ministrul.

Conpet a incheiat cu Petrotel LukOil un contract de 42 milioane lei

Conpet a incheiat, in ajunul Craciunului, cu Petrotel LukOil un contract de transport titei in valoare de 42,6 milioane lei.

Guvernul a alocat bisericilor, anul trecut, aproape 130 milioane lei

Guvernul a alocat anul trecut pentru biserici aproape 130 milioane lei, prin bugetul de stat, rectificari bugetare si alte acte, in conditiile in care banii acordati in intervalul 2012-2013 pentru construirea si repararea lacasurilor de cult au insumat.

Romanii au platit anul trecut peste 22 de milioane de lei pentru obtinerea cazierelor judiciare

Romanii au platit anul trecut, in total, peste 22 de milioane de lei pentru obtinerea de caziere judiciare. Aproape aproape 1,9 de milioane de astfel de documente au fost eliberate anul trecut, informeaza.

Romanii au platit anul trecut peste 22 de milioane de lei pentru obtinerea cazierelor judiciare

Romanii au platit anul trecut, in total, peste 22 de milioane de lei pentru obtinerea de caziere judiciare, in 2014 fiind eliberate, la nivel national, aproape 1,9 de milioane de astfel de documente, informeaza Politia Romana.

Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei 12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

Peste 161.000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului

Peste 161. 000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului. 000 persoane au optat pentru statiunile din tara, iar in strainatate au calatorit pentru petrecerea sarbatorilor de iarna 9. 000 de turisti potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Teamnet International va incasa 43 milioane lei de la Cadastru pentru actualizarea sistemului IT

Teamnet International va actualiza Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) sistemul informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara E-Terra3), valoarea contractului, atribuit prin licitatie, fiind de 43,03 milioane de lei cu TVA) in urmatoarele 15 luni, potrivit site-ului e-licitatie.

Podul peste Strei, prabusit in urma cu un an, va fi refacut cu sase milioane de lei

Consiliul Judetean Hunedoara va cheltui aproximativ sase milioane de lei pentru reconstruirea podului peste raul Strei, prabusit in luna februarie a anului trecut. SC Drupo a obtinut contractul de proiectare si executie a lucrarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )