Libnet.ro
UNICEF

14:00

CNADNR: Contract de 6,5 mil. euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR: Contract de 6,5 mil. euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru actualizarea studiului de. continuă pe Wall-Street Ro

6,5 milioane euro pentru revizuirea studiului la autostrada Sibiu-Pitesti

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii SibiuPitesti, anunta Mediafax.

inca 6,5 MILIOANE de euro pentru autostrada INVIZIBILA Sibiu-Pitesti. Ce anunt a facut azi CNADNR

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de.

Ce planuri are LiebrechtwooD, belgienii care ne-au facut intr-un an jumatate un drum de 5 mil. euro: Cernica Park, un centru comercial de 110 mil. euro

Belgienii de la LiebrechtwooD, dezvoltatorii proiectului Fashion House Outlet, au investit aproape 5 mil. euro din banii proprii in ultimul an si jumatate pentru un drum de acces catre autostrada A2 dinspre Cernica. Acesta este primul pas dintr-o.

Bilka depaseste pentru prima data pragul de 30 mil. euro in afaceri si planuieste opt noi linii de productie

Bilka, cel mai mare producator de tigla metalica pe piata de acoperisuri, a incheiat anul 2014 cu afaceri de peste 134 de milioane de lei 30 mil. euro), in crestere cu 29% fata de anul precedent, reusind sa produca si sa comercializeze pe piata nu mai.

Tariceanu a devenit membru in Comisia pentru revizuirea Constitutiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost numit astazi, de catre plenul reunit al Parlamentului, ca membru al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, inlocuind-o pe deputata Gabriela Podasca PSD).

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

Tarom, bilete de la 99 de euro pentru Dragobete: vezi ce tari poti vizita

Compania aeriana Tarom lanseaza o noua oferta de Dragobete, prin care biletele pentru destinatii externe pot fi achizitionate la preturi care pornesc de la 99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu taxe incluse.

Romanii au cheltuit 177 MIL. euro pe produse destinate animalelor de companie in 2014

Romanii au cumparat anul trecut produse pentru animalele de companie de 782,6 milioane lei 177 milioane euro), cu 4,8% peste valoarea din 2013, din care 96% reprezinta hrana, marcile proprii ale retailerilor avand o contributie importanta la aceasta.

Arhitect sef: In sectorul 3 din Capitala se fac investitii de 40 mil. euro in 40 de proiecte imobiliare

Peste 40 de proiecte rezidentiale au fost depuse in ultimele sase luni la Primaria Sectorului 3 din Bucuresti si urmeaza sa fie construite intr-un an si jumatate, investitiile cumulate totalizand 40 de milioane de euro, a declarat agentiei Stefan.

NEPI, investitii de 370 milioane euro pentru extinderea mall-ului Promenada cu 60%

Fondul de investitii NEPI planuieste sa extinda cu peste 60% suprafata mall-ului Promenada din zona Floreasca din Bucuresti si are in curs de dezvoltare, inclusiv reconfigurari si extensii ale activelor din portofoliu, proiecte de 371 milioane de euro.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )