Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tarom, bilete de la 99 de euro pentru Dragobete: vezi ce tari poti vizita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarom, bilete de la 99 de euro pentru Dragobete: vezi ce tari poti vizita

Compania aeriana Tarom lanseaza o noua oferta de Dragobete, prin care biletele pentru destinatii externe pot fi achizitionate la preturi care pornesc de la 99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu taxe incluse. continuă pe Wall-Street Ro

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

Rusia a marit bugetul de aparare pentru 2015. Vezi aici cum vor fi folositi banii

Din cauza crizei economice, Rusia face reduceri mari in privinta cheltuielilor guvernamentale, dar nu si la bugetul pentru aparare. Rusia a marit cheltuielile militare pentru 2015 cu 33%, potrivit BBC News.

6,5 milioane euro pentru revizuirea studiului la autostrada Sibiu-Pitesti

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii SibiuPitesti, anunta Mediafax.

NEPI, investitii de 370 milioane euro pentru extinderea mall-ului Promenada cu 60%

Fondul de investitii NEPI planuieste sa extinda cu peste 60% suprafata mall-ului Promenada din zona Floreasca din Bucuresti si are in curs de dezvoltare, inclusiv reconfigurari si extensii ale activelor din portofoliu, proiecte de 371 milioane de euro.

inca 6,5 MILIOANE de euro pentru autostrada INVIZIBILA Sibiu-Pitesti. Ce anunt a facut azi CNADNR

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de.

CNADNR: Contract de 6,5 mil. euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru actualizarea studiului de.

Prime de 90.000 de euro pentru fiecare. Cine sunt beneficiarii

Cei 23 de fotbalisti ivorieni, castigatori ai Cupei Africii pe natiuni, au primit peste 90. 000 de euro fiecare, prima de la Alassane Ouattara, presedintele Cote dIvoire, informeaza LEquipe. Anterior, luni, aces.

Despagubire de 250.000 de euro pentru rudele unui barbat ucis intr-un accident rutier

O societate de asigurare din Romania va plati daune morale de 250. 000 de euro rudelor unui barbat ucis de un sofer baut. Decizia a fost luata marti de Curtea de Apel Arges si este definitiva. Instanta a.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )